2777
2789

بزارین خودم بگممممممم....ما همیشه همون کوبیده یا جوجه سفارش میدیم....و من خودم همیشه ارزون ترینو....ولی دیشب شوهرم و دوستش جوگیر شدن و چلوخورشت گردن سفارش دادن....اصلا خوشمزه نبود و گرونم شد...خیلی پرگوشت بود ولی خوشمزه نبود ...وقتی غذارو اوردن اصلا خورد تو ذوقم....منم حامله.....حیف اون پول ..حیف

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
من ۳۸۰تومن دادم غذاشم اندازه غذا یه بچه بود برگشتم خونه نیمروخوردم😆😆

خوبه دلت اومده روش نیمرو بخوری😂😂

منم بودم هی خودمو تحریک میکردم عق بزنم طعمش بیاد تو دهنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فان#  

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رشت ی رستورانی که خیلی اسم در کرده رفتیم پیتزا گوشت و سالامی سفارش دادیم ب معنای واقعی اشغال بود هیچی روش نداشت نون بربری بود و چنتا ورق سالامی یکمم گوشت نشونش داده بودن فقژ حتی پنیرش اینقد کم بود از رو خمیر جدا شدن تا اورد سر میز

قیمتشم به نسبت بقیه رستورانا گرونتر بود

هروقت از جلوش رد میشم تو دلم فحش میدم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خوبه دلت اومده روش نیمرو بخوری😂😂 منم بودم هی خودمو تحریک میکردم عق بزنم طعمش بیاد تو دهنم🤣🤣🤣🤣 ...

😆😆😆لعنتی😂😂😂گشنم بوداخه😅😅

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...