2777
2789
عنوان

مگه میشه یه مرد همزمان با چند نفر باشه؟؟😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 53 پست
ادمای عوضی وجود دارن زن مرد نداره مرد درسته خیانت میکنه اما کیه که پا میدع؟(زن)😊

وقتی یکی پا میده کیه ک باید وفادار و ب فکر خانواده باشه؟(مرد)😊

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها بگو واسه حرف مردم زندگی میکنم خودم مهم نیسم. واقعا متاسفم برات دیگه حرفی ندارم

امیدوارم که همیشه متاسف باشی...منم اصن با امثال تواصن حرفی ندارم حالا این محازی بود وگرنه هیچ ارزش ندارن همچیادمایی واسم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

همونجور که زنها میتونن مردها صد البته میتونن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اره ولی اون پسرایی که به خاطر خیانت دخترا میرن خودکشی میکنن چی؟ من دورم کلی پسرایی بودن که به خاطر ک ...

من حق و به تک تک دخترا و پسرا و خانمای کشورم میدم تمام مشکلات اینا از مدیریت ضعیف و فتوای خودساخته دیکتاتوری بوجود آمده هست متاسفانه نه شرایط برای ازدواج مهیاس نه آموزش روابطهای قبل و بعد از بلوغ کار از ریشه خرابه پسرا و دخترای ما قربانی رفتارای ناشناخته و از  عدم آگاهی هست .در دین هیچ اجباری نیست اما به ملت تحمیل میشه اما برای حل مشکلات جوانان و پیشگیری از خودکشی و نابسامانی اجتماعی هیچ قانونی تحمیل نمیشه

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
حالم بهم میخوره از ادمایی ک همیشه زن رو مقصر میدونن

هزار بار دیدم زنان و دخترانی که بازیچه آدمای پولدار و هوسران شدن که هر دو مورد از عدم حمایتهای مالی و عاطفی شکل گرفته .دلم میسوزدو آتیش میگیره اما کاری نمیایدزدستم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........