2777
2789
عنوان

کسی هست کرونا گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست
شما چنددرصد ربه هات درگیر بوده ؟  واینکه چند هفته تنگی نفس داشتین ؟؟ ۲هفته ۴هفته چقدره

گفتن خفیفه ولی نفس و سرفه کردنم بدتر از اطرافیانم بود بعد اینکه تشخیص دادن کروناست دوهفته طول کشید تا اوکی بشم و.بتونم حرف بزنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینه درصد یهت ندادن  اخه به من گفت ۲۰درصد ولی تنگی نفس و سرفه هام زیاده

ن عزیزم.نگف ولی من وقتی عکس گ فتم قبلش گف دکتر ک.مشخصه کروناست از سرفه م و.حرف.نمیتونستم بزنم.کله داشتم خفه میشدم و تخسیر پزشک قبلیم بود س بار مرتجعه کردم بیسواد کف ن نترس کرونا نیست شاید انفلونزا خفیف باشه بعد تا رفتم.کفتم اقا دیگ.نمیتونم نفس بکشم گف ها برو.ی سی تی اسکنی بگیر اگه خواستی😭😭😭حلالش نمیکنم تا رفتم دکتر روز بعدش خود منشیش گف کرونایی حتی قبل از اینکه برم مطب دیگ.خودت تصور کن چقدررر داغووون بودم

وقتی بستری شد ۴۵ درصد ریش درگیر  بود، تو همون‌بیمارستان رسید به ۷۰‌ درصد، ۸ روز بستری‌بود،  ...

واااایی چرا تو بیمارستان درگیری ریه هاش بیشتر شد

اونجا که کنترل میکنن