2777
2789
خب ما این وسایل رو نمیگیریم و شیربها رو میگیریم کامل و وسایل رو خانواده عروس میگیره

اینم یه چی... 

ولی الان ما 70 تومن فقط نصف وسیله هامو بابام گرفته نصف دیگش مونده میدونی باید چقد پول بدین 😐

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️.       کرمانجم 😎✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام وسایل برقی و یه تخته فرش دیگه تمام ظرف و ظروف ها گرامافون میز باز میز تلفن خود تلفن سماور تمام ...

گرامافون میز!!! میز تلفن!! بنظرت اینا واجبن🥴

اگه اصفهان بودید چکار میکردید پس

همه چیو دختر میبره پسر فقط یه تلویزیون و میز تلویزیون میخره. کولر هم که رو خونه اس

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
اینم یه چی...  ولی الان ما 70 تومن فقط نصف وسیله هامو بابام گرفته نصف دیگش مونده میدونی باید چ ...

خب من فقط میخوام وسیله های اساسی رو بگیرم.تلویزیون.یخچال.میزتلویزیون.جاروبرقی.لباسشویی.تخت.مبل . بقیه چیزا رو باهم میگیریم

خب من فقط میخوام وسیله های اساسی رو بگیرم.تلویزیون.یخچال.میزتلویزیون.جاروبرقی.لباسشویی.تخت.مبل . بقی ...

باهم که میگیریم یعنی بعد ازدواج با پسره باهم تیکه تیکه میگیریم

گرامافون میز!!! میز تلفن!! بنظرت اینا واجبن🥴 اگه اصفهان بودید چکار میکردید پس همه چیو دختر میبره ...

خب ما رسممونه... 

تاره وسایل برقی چرخ گوشت و آبمیوه گیری و چای ساز و مخلوط کن و غذا ساز و گوشتکوب برقی و قهوه ساز و سبزی خردکن و مایکروفر و اتو پرس و اتو ساده و پنکه و.... 

اینا همش هر تیکه 5 یا 6 تومن حساب کن چقد میشه 🥴

خب من فقط میخوام وسیله های اساسی رو بگیرم.تلویزیون.یخچال.میزتلویزیون.جاروبرقی.لباسشویی.تخت.مبل . بقی ...

ما اینجوریه رسممون راستی صفحه دوم تاپیکام عکس جهیزیه وسایل بزرگمو گذاشتم اگه تونستی نگاه کن 

ما اینجوریه رسممون راستی صفحه دوم تاپیکام عکس جهیزیه وسایل بزرگمو گذاشتم اگه تونستی نگاه کن 

دیدم عزیزم مبارکت باشه با دل خوش استفادشون کنی

و اینکه ۱۵ سالته واقعا؟؟؟

خب ما رسممونه...  تاره وسایل برقی چرخ گوشت و آبمیوه گیری و چای ساز و مخلوط کن و غذا ساز و گوشت ...

خوب بغیر از گرامافون میز😬اینا که تو همه جهیزیه ها هست عزیزم. خدا سلامتی بده به پدرتون ان شاالله بقیه شم جور میش.

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
خوب بغیر از گرامافون میز😬اینا که تو همه جهیزیه ها هست عزیزم. خدا سلامتی بده به پدرتون ان شاالله بقی ...

ما تازه یه عالمه چیز دیگه داریم که اگه بگم شاخ در میاری 😂

ممنونم 💞😘

ممنون گلم آره عزیزم 15 سالمه 

اصلا قصد جسارت ندارم عزیزم ولی با سن کمت چطوری از انتخابت مطمئنی؟(منظورم شوهرته) مثلا بهتر نیست دانشگاه بری و سنت بیشتر بشه و با چشم باز انتخاب کنی

شایدم دارم اشتباه میکنم چون من ۱۵ سالم که بود مرد رو از زن تشخیص نمیدادم😅😅

اصلا قصد جسارت ندارم عزیزم ولی با سن کمت چطوری از انتخابت مطمئنی؟(منظورم شوهرته) مثلا بهتر نیست دانش ...

مرسی عزیزم ولی شوهرم از 12 سالگی دنبالم بوده و عاشقم منم دوستش داشتم و یه جورایی پسر عمو دختر عموییم و قسمت من بوده درسامم میخونم و امسال انتخاب رشته میکنم 😁☺️