2777
2789
خوشم میاد ایرانی جماعت فقط دتنبال حاشیه اس والا همه من جمله خود شماها سفراتونو رفتین و دوراتونم زدی ...

خدا خودش شاهده ما چند ساله سفر نرفتیم    به کسی هم نظردنمیدم چون هر کی خودش میدونه چکار باید بکنه 

شما هم عز آژانسهای هواپیمایی بپرس اینجا.  همه نوجوان هستن مثل گذشته نیست   من  خیلی وقته اینجا دیگه سوال نمیپرسم  

یکم به جای حرافی برید چیزی یاد بگیرید...بله بعد کرونا تا ۳ ماه بدن انتی بادیشو ترشح میکنه...کرونا رو ...

خب حالا با توجه به نظریتون مواظب باشید کرونای دوم رو نگیرید ☺️☺️☺️☺️☺️

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مااصلانرفتیم عزیزم همه روب یه چشم نبین.زورت نمیکنم خواستی برواماامثال شمایین ک باعث شدین کروناتموم ن ...

باشه حالا شما ناراحتیاتو از بقیه سر من خالی نکن...والا عالم و ادم رفتن سفر و مهمونی و ...ما که موندیم خونه کرونا گرفتیم...منم خیال رفتن نداشتم اما برا هزارمین بار میگم بدن تا ۳ ماه انتی بادیشو ترشح میکنه و ناقلم نیستیم طبعا

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خب حالا با توجه به نظریتون مواظب باشید کرونای دوم رو نگیرید ☺️☺️☺️☺️☺️

بعد سه ماه حتما...شمام زورت نیاد لطفا

یکم به جای حرافی برید چیزی یاد بگیرید...بله بعد کرونا تا ۳ ماه بدن انتی بادیشو ترشح میکنه...کرونا رو ...

چراداستان میگی ساقیتوعوض کن حاجی

دوست من گرفت دوماه نشد دوباره الان گرفته😑

جای دیگه نگو بهت بخندن...

راسی اینجورز حرف زدم چون ارزشتون اینجوری بود خیلی راحت توهین میکنید مث عقده ایی آ جواب ملت میدید

ادعای_روشنفکری😐#  

اندکی-شعور-ارزوس#  

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
بعد سه ماه حتما...شمام زورت نیاد لطفا

من زورم نمیاد 

ولی همین شماها دارید بقیه رو هم بدبخت میکنید 

ریپ نزن دیگه 

موفق باشی

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍

خیلیم به حرف این دکترا اعتماد نکن که میگن دوباره نمیگیری پارسال این موقع داشتن خیابونا و عابربانکارو ضدعفونی میکردن و میگفتن ماسک فقط واسه کادر درمان واحبه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
یه سوال؟ دختردایی من ۲۵سالشه درعرض۴ماه ونیم سه بارکروناگرفته چرا؟🤒🤕😷

اون کرونا نیس...چرا یه عده دوس دارن بگن ما کرونا داریم😆

سوالم چیز دیگه بود هنووووز..بله یک ساله حبسیم بقیه رفتن سفر قرمز شد همه جا......کروناشو ما گرفتیم ا ...

منم با خودم مي كفتم كسايي ك مسافرت ميرن يا واكسن زدن يا كورونا گرفتن خيالشون راحته

ولي ناقل بودن با بيمار بودن بحثش فرق ميكنه...

باشه حالا شما ناراحتیاتو از بقیه سر من خالی نکن...والا عالم و ادم رفتن سفر و مهمونی و ...ما که موندی ...

شماهم الکی شروورنگوووووهنوزدغده ات اضافه شدن یارانته سفرکیش کجابود😉

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چراداستان میگی ساقیتوعوض کن حاجی دوست من گرفت دوماه نشد دوباره الان گرفته😑 جای دیگه نگو بهت بخندن ...

تو که مشخصه چقد با ادبی!

دوست من پرستاره ، دو بار گرفت و فاصلشونم کمتر از ۲،۳ ماه بود ...

کرونا اصلا اصلا و به هیچ عنوان مصونیت نداره 

اینو حریرچی ، نمکی ، مینو محرز و هزاران دکتر دیگه گفتن 

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭