2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هع چ عجیب زمان عضویتت با تولدم یکسانه

اینجا چیزایی عجیب زیاد میبینی که این چیزی نیس 😁

ولی از تناییی لذت ببر که بعدا حسرت نشه واستون

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
دختری رو سرکار بزاره؟؟؟

آره

قبلا هی دوست میشد کات میکرد 

باهاش صحبت کردم اینکارو نکنه

زد و یکی عاشقش شد داداشم ولش کرد

خب آهش دامنشو میگرفت خدای نکرده

دگ الان اینکارو نکرده خدا رو شکر

خب راه رهایی ازش چیه..فکر کنم این حس تو وجودم خیلی شدید تره..

برادرم كه خودشو درگير كار كرده يعني صبح تا شب درحاليكه نياز نداره و خيلي هم پولدار شده ولي بازم باوجود اينكه نخ ميده و دختر هم زياد ولي نميره رل بزنه باوجود نياز شديدش! خودتو درگير درس و كار كن شديد

آره قبلا هی دوست میشد کات میکرد  باهاش صحبت کردم اینکارو نکنه زد و یکی عاشقش شد داداشم ولش ک ...

یکم درباره خودم توضیح بدم فکر کنم بهتره..من اگه اگه ک فکر کنم غیرممکنه با کسی دوست بشم و بفهمم دوسم داره کات نمیکنم یا چیزی میبینم ک نمیخام یا اینکه بفهمم سرد شده...جسارتم تو ابراز علاقه یا درخواست دوستی در حد صفد هستش.

احساس میکنم تنهام..احساس تنهایی شدیدی دارم..نیاز ب یه همدم.یه غمخوار دارم ک خانواده نباشه ولی ..خو د ...

پسرا معمولا از سن ۱۸تا ۲۲سالگی همین حسو دارن و بدترینش اینه بشدت ازدواجی هستند،برای پناه بردن ب تنهایی بنظر من باید دنبال شغل باشی که اینقد خسته بشید ک ب این مشکلات تنهایی فکر نکنید و یا اینکه درس بخونید،اگرم خیلی احساس تنهایی وغم و غصه فشار آورد ساز و کتاب بهترین راه حله

تنهایی..ازش متنفرم.

کلاسایه متفاوت گیتار حرفه هایه مختلف شما که آقا هستید دستتون بیش‌تر بازه برا حرفه هایه مختلف برق مکانیکی همه چی

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
برادرم كه خودشو درگير كار كرده يعني صبح تا شب درحاليكه نياز نداره و خيلي هم پولدار شده ولي بازم باوج ...

درس نمیخونم..کار اره دنبالشم قبلا هم مشغول بودم ولی بدلایلی دراومدم...دوران کار بهتر بود ولی صفر تا صد نه

یکم درباره خودم توضیح بدم فکر کنم بهتره..من اگه اگه ک فکر کنم غیرممکنه با کسی دوست بشم و بفهمم دوسم ...

اینکه بفهمی دوستت داره ولش نمیکنی خوبه

ولی زنها عاشق ابراز علاقه ان

یعنی دلیل سرد شدنشون تو رابطه یکیش همین ابراز علاقه نکردنه

بعدم خیلی چیزا سد راه آدم میشه مثل خانواده شما یا طرف مقابل ، مثل ی دعوای ساده یا خیلی چیزا