بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب راه رهایی ازش چیه..فکر کنم این حس تو وجودم خیلی شدید تره..
برادرم كه خودشو درگير كار كرده يعني صبح تا شب درحاليكه نياز نداره و خيلي هم پولدار شده ولي بازم باوجود اينكه نخ ميده و دختر هم زياد ولي نميره رل بزنه باوجود نياز شديدش! خودتو درگير درس و كار كن شديد
آره قبلا هی دوست میشد کات میکرد باهاش صحبت کردم اینکارو نکنه زد و یکی عاشقش شد داداشم ولش ک ...
یکم درباره خودم توضیح بدم فکر کنم بهتره..من اگه اگه ک فکر کنم غیرممکنه با کسی دوست بشم و بفهمم دوسم داره کات نمیکنم یا چیزی میبینم ک نمیخام یا اینکه بفهمم سرد شده...جسارتم تو ابراز علاقه یا درخواست دوستی در حد صفد هستش.
احساس میکنم تنهام..احساس تنهایی شدیدی دارم..نیاز ب یه همدم.یه غمخوار دارم ک خانواده نباشه ولی ..خو د ...
پسرا معمولا از سن ۱۸تا ۲۲سالگی همین حسو دارن و بدترینش اینه بشدت ازدواجی هستند،برای پناه بردن ب تنهایی بنظر من باید دنبال شغل باشی که اینقد خسته بشید ک ب این مشکلات تنهایی فکر نکنید و یا اینکه درس بخونید،اگرم خیلی احساس تنهایی وغم و غصه فشار آورد ساز و کتاب بهترین راه حله