2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که یارانه میگیریم نمیدن بهمون؟؟؟

یارانه معیشتی اگه داری میدن 

یارانه عادیا نه .

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
یکی ۱۴ تومن ماکارونی ورب وروغن بگیریم؟؟؟🤣🤣🤣🤣

والا اینوخودمم موندم قراره هفته اینده اطلاعاتشوکامل بگن.اخه باعقل جوردرنمیاد.سری قبل من نگاه کردم این دوتافروشگاهوزده بودن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حالا انقد وام میدن هی از یارانه کم میکنن تا اخرش میگن دیگه یارانه نمیدیم همش رفت واسه قسطاتون 

معیشتی کدومه؟ یددونه دهم تا دهم واریز میشه...یدونشم بود نفری صد تومن اخر برج میدادن..

اون که دهم واریز میشه یارانه معیشتی بنزینه 

یکیشم ۲۰ واریز میشه که یارانه س 

اون نفری صدتومنم حذف شد 

اون که دهم واریز میشه یارانه معیشتی بنزینه  یکیشم ۲۰ واریز میشه که یارانه س  اون نفری صد ...

خب من سه تاشو میگیرم...اخری که حذف شد..دوتا شو میگیرم...الان بهم تعلق میگیره؟؟؟ چقدر میدن؟؟ چجوری ثبت نام کنم؟ خدا خیرت بده خواهر کلی دعات میکنم

لایکم نکنید ممنونم😘
خب من سه تاشو میگیرم...اخری که حذف شد..دوتا شو میگیرم...الان بهم تعلق میگیره؟؟؟ چقدر میدن؟؟ چجوری ثب ...

اره بهت تعلق میگیره .هنوز جزییاتشو نگفتن فقط گفت به صورت کارت اعتباری میدیم به مردم تا قبل از ماه رمضون ‌.حالا باید اخبار گوش بدیم ببینیم چجوری میخوان بدن