2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
نتی درست نیستا به روش دعا نویسا انجام بده

پیش دعا نویس خوب رفتم یه ماه پیش ولی الان از هم جدا شدیم پیشش بودم چند بار قران باز کرد خوب اومد ولی نتیجه ای نمیبینم فعلا

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا کات کردین ادامه میدادین مث این 6 سال اخرش میشد.منم زن پسرخالمم

نمیدونم سرد شد انگار دعا کردن براش خیلی دوسم داره خیلی بیش از هد یه بار خواست بخاطرم خودشو بکشه دوسال پیش ولی یکم سرد شده

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم....خداجونم منتظر معجزت هستم 
انقدر پافشاری کنین که مث دفه قبل قبول کنن جا نزنین

اگع نکنن چی

دعا فوقش چهل روز دوام میاره دوست داشته باشه به این چیزا نیست نگران نباش

میدونم منم منتظر این چهل روز بگذره شاید برگرده خودش

[QUOTE=184582781]اگع نکنن چی[/QUOTوقتی همو بخواین خانواده کیلو چنده بابا،،داری میگی یه بارم خواسته بشع.خودتو بکن تو چشمشون دختر خوبی ب نظر بیا دراخرم با خاله و مادرت اینا بحرف بگو دوس داریم همو ادمن خوب کافر نیستن ک،.

شما دعایی چیزی بلد نیستید انجام بدم نماز میخونم دعای مشلول ۲۰ روز روزی دوبار خوندم دعای توسل هر روز میخوام حدیث کسا و دعای معراج شروع کنم به نظرتون نامه نوشتن به فرشته ها موثره

[QUOTE=184582781]اگع نکنن چی[/QUOTوقتی همو بخواین خانواده کیلو چنده بابا،،داری میگی یه بارم خواسته ب ...

اخه یه مشکل پیش اومد که خودم مقصرش بودم وگرنه اونا اول از خداشون بود

خوب دیگه بشین ببین چیکار کردی چطوری میتونی جمش کنی حلش کنی

هیچ جوری نمیشه فقط باید دعا کنم ببینم خدا دعاهامو گوش میده نمیدونم چرا دوساله کامل نماز میخونم دعا میکنم و گریه میکنم خدا چرا حرفامو گوش نمیده

هیچ جوری نمیشه فقط باید دعا کنم ببینم خدا دعاهامو گوش میده نمیدونم چرا دوساله کامل نماز میخونم دعا م ...

عزیزم بسپار به خودش حتما صلاح میدونه.ایشالله هرچی خیرته ناراحت نباش پسرخالت الان تختتتتتتتت خوابیده تو ساعت دوشب ناراحتی😐پسرا اینحوری ان

عزیزم بسپار به خودش حتما صلاح میدونه.ایشالله هرچی خیرته ناراحت نباش پسرخالت الان تختتتتتتتت خوابیده ...

نه بخدا اون منو خیلی بیشتر دوست داره خیلی خوبه ۲۶ سالشه تو عمرش فقط منو دوست داشته و با من بوده من تازه قدرشو دونستم که دیرع از خدا میخوام برش گردونه بهمم میخوام توی ماه رمضان همش دعا کنم و کامل روزه بگیرم خدا کمکم کنخ

ای جونم عزیزم پس مال همین نترس با مادرتو خالت بحرف زنا دلشون باشه حله

ایشلا اینجوری باشه عزیزدلم برام دعا کن بهش برسم توروخدا ایشلا توام هرچی از خدا میخوای بهت بده