2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😓😓😓ایشالا ک دوباره محبتت تو دلش بره لندهور بی احساس

خیلی سرده اصلا بهم توجه نمیکنه در صورتی که قربون صدقه بچه خواهرش میره اصلا منو نمیبینه بد حرف میزنه باهام 

اخرین بار گفت از خونه برو چند روز تنها باشم نرفتم بحث اورد وسط که زن فلانی چقد خوشگله پسره چه شانسی داشته 

منم وسایلمو برداشتم اومدم خونه بابام گفتم طلاق 

قبول نمیکنه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
وایییی نگو کافیه بگیم از فردا هر تاپیکی بریم یکی پیدا میشه این همون فلانیه ها یا برو به فلان کارت بر ...

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

بیستون هیچ،دماوند اگر سد بشود/هدفم قسمت من بوده و باید بشود...
خیلی سرده اصلا بهم توجه نمیکنه در صورتی که قربون صدقه بچه خواهرش میره اصلا منو نمیبینه بد حرف میزنه ...

😓😓😓

بعضیا واقعا دلشون سنگه فکرشو میکنم مو ب تنم سیخ میشه فقط امیدوارم هر چی ب صلاحته پیش بیاد🌹🌹🌹

کسی بهت داد ؟یا خودت خوردی؟

قبلش داداشم تو لیوان شربت خورد بیشعور نشستش همونجور گذاشت پیش بقیه ظرفا(رنگش بنفش بود و پلاستیکی) کلی مورچه جمع شده بود تو لیوان منم اومدم آب بخورم هیچی دیگه چشمت روز بد نبینه