2777
2789
عنوان

ژلیش ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 7052 بازدید | 21 پست
اره عزیزم کافیه ضد قارچ هم من قبلا میزدم الان نمیزنم چون خودم که تو خونه تمیزم لوازمم استریل هست هر ...

اره فک نکنم واسه ما لازم باشه بقول شما ۱ ماهم ک قرار نیس بمونه تهش ۲ هفته کمتر

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک هفته باشه دلت و میزنه کاری نداره یه لاک میزنی و ژل میزنی میزاری زیر دستگاه 

میگم یه سوال. حتما باید لاک ژل بزنم بعد روش تاپ کات بزنم. یا لاک معمولیم میشه زد و روش تاپ کات زد؟؟

میگم یه سوال. حتما باید لاک ژل بزنم بعد روش تاپ کات بزنم. یا لاک معمولیم میشه زد و روش تاپ کات زد؟؟

من اصلا نمیدونم تاپ کات چی هست من لاک معمولی میزنم خشک که شد ژل میزنم میزارم زیر دستگاه خشک بشه

من اصلا نمیدونم تاپ کات چی هست من لاک معمولی میزنم خشک که شد ژل میزنم میزارم زیر دستگاه خشک بشه

اره تاپ کات همون ژله. اوکیه پس منم لاک معمولی میزنم مرسییی💋💋

من خودم انجام میدم یه پرایمر دارم و یه دستگاه uv و لاک و ژل لاک همین با لوازم مانیکور هم ناخن هم رو ...

سلام عزیزم خوبی 

شبت بخیر💛

ببخشید ی سوال داشتم مارک ژل لاکتون چی هست؟

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
اره عزیزم کافیه ضد قارچ هم من قبلا میزدم الان نمیزنم چون خودم که تو خونه تمیزم لوازمم استریل هست هر ...

سلام عزیزم میگم شما تجربه داری میشه درخواست دوستی منو قبول کنی هر وقت سوالی داشتم بپرسم؟؟