2777
2789
عنوان

یه آقایی هست هرشب میاد خونمون یه چیزی می

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 87 پست

بیرون نمیتونی بندازیش تهدیدش کن فقط😂

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نداریم ولی میگن شوهرمه🤨

گناه داره دیگه فعلا بهش غذا بدین تا ببینیم بعد چی میشه.

نزد امام صادق علیه السلام رفتم و گفتم در خراسان همه منتظرند تا قیام کنید و به شما بپیوندند.چرا نشسته اید و هیچ کاری نمیکنید؟ امام به هارون مکی فرمود تنور را روشن کن. وقتی تنور خوب داغ شد به من گفت ای فلانی: داخل تنور شو. من ترسیدم و گفتم ای فرزند رسول خدا مرا به اتش مجازات نکن و از من درگذر. فرمود: از تو درگذشتم. آنگاه امام به هارون مکی فرمود داخل تنور شو.هارون رفت و داخل تنور نشست. امام مشغول صحبت شد و ما با تعجب نگاه میکردیم که چه بر سر هارون خواهد آمد. لحظاتی بعد امام  به او گفت میتوانی بروی و به اموراتت برسی.هارون بلند شد و بدون اینکه اسیبی دیده باشد خداحافظی کرد. امام از من پرسید در خراسان چند نفر مثل این سراغ داری؟ گفتم حتی یک نفر هم نیست. امام بلند شد و در حالیکه ما را ترک میکرد با صدایی آرام فرمود: ما زمانى که پنج نفر یاور مانند این (هارون مکی) نداشته باشیم قیام نخواهیم کرد، ما به زمان مناسب آگاهتریم.
همسرتونه شاید 

نمیدونم والا من کل روز کار خودمو میکنم راااحت فقط میدونم شبا یه آقایی هست میاد باید شام اندازه دو نفر بزارم

یه صلوات منت بزار سرم 🍃💚   👣تیکر رسیدن به آرزومه.🌈
آخه چون صبح ت  بعد از ظهر سرکاره بعدش میره پیش دوستاش  دیگه تا دیروقت بیرونه خسته میشه&n ...

تورو چرا گرفته آیا ؟؟؟؟این ک وقت نداره  بخاطر ی شام اینهمه خودشو خرج انداخته؟؟؟

نمیدونم والا من کل روز کار خودمو میکنم راااحت فقط میدونم شبا یه آقایی هست میاد باید شام اندازه دو نف ...

آی چه حس بدی..چیکار میکنی اهمیت ندی..من اعصابم داغونه

فقط خدا..

گناه داره دیگه فعلا بهش غذا بدین تا ببینیم بعد چی میشه.

مجبورم دیگه 

صاحب خونه مه

چون خونه مال خودشه میاد میره 

غذا هم باید براش بپزم لباساشو بشورم به جای کرایه خونه حتما

وا ینی چی ک هر شب میاد میخابه مگه خونه نداره  گلم این طور ک معلومه رو دروایسی داری باهاش

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خب ولش کن  مجردی عشقو حال کن واسه خودت😂😐

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
تورو چرا گرفته آیا ؟؟؟؟این ک وقت نداره  بخاطر ی شام اینهمه خودشو خرج انداخته؟؟؟

خب اگر زن نمی‌گرفت باباش چوب تو ماتحتش می‌کرد این هنه رفیق بازی می‌کرد