2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 151 پست
اون یه شهرستان کوچیکه من ۲۵سالمه

ب حرفای ادمای اینجا گوش نکن ازدواج مهم ترین مرحله زندگیه ببین شرایط چجوریه باید حتما تو اون جا باشی این ده سال؟ 

شهر خودت چجوریه بزرگه؟ 

اصن فرهنگ اونور چجوریه 

میتوتی سال دیگ شرکت کنی؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

باور کن خانومای شاغل شانس ازدواجشون از خانه دارها بیشتره باورنداری میتونی نطرسنجی کنی از اقایوون سای ...

درصورتی منو ببینن بیان خواستگاری 

تو اون شهر کسی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من مطمئنم اینجور میشه همه میگن کار مهمه برای یه زن واقعا آرامش مغازه مخصوصا من ک از کودکی شوهر ...

از کودکی شوهرمیخواستمو الان میکنن تو حلقت بزرگترای سایت

ن ب کودک همسری😂😂

ب حرفای ادمای اینجا گوش نکن ازدواج مهم ترین مرحله زندگیه ببین شرایط چجوریه باید حتما تو اون جا باشی ...

اونجا یه شهرستان کوچیکه ک کسی در حد من نیست اگه انصراف بدم باز باید آزمون بدم ک دیگه یا قبول میشم یا نمیشم

درصورتی منو ببینن بیان خواستگاری  تو اون شهر کسی نیست

تو مرخصی  خونتون نمیری مگه؟

پسر مجرد تو فامیل ندارین مگه.؟

که توی این ۲۵ سال تو رودیده باشه

از طرفی خانوادتم باید سعی کنن

پیش دوست و آشنا ازت حرف بزنن

نمیدونم بلد نیستم ولی شنیدیم بعضیا مثلن زرنگن و تعریف دختراشون اینور اونور میدن

اونجا یه شهرستان کوچیکه ک کسی در حد من نیست اگه انصراف بدم باز باید آزمون بدم ک دیگه یا قبول میشم یا ...

خواستگارایی ک تا الان داشتی در چ سطح بودن؟ 

کار برات مهمه؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

مگ حتماخاستگار نداشتن؟سطح توقعات مختلف -من موردی دیدم ک تو36سالگی خاستگار پودلدار رد کرد

شایدیکی الویتای مهمتر ازدواج داره- شایدفردباب میلش پیدانشسده- شایدسطح توقعاتش بالاتربوده- و دلایل دیگ ...