2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 151 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ترشیده خیلی خیلی خیلی واژه حقارت امیزیِ بکارش نبر

این‌خشونت علیه خودمونه😐😐😐😐😐😐

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
برو اشتباه نکن، بمونی بیکار تو خونه خوبه؟! بعد یه مدت راهشو پیدا می کنی برمی گردی، خواهرشوهر منم تع ...

اخه اینجا خیلی سخت میگیرن ۱۰سال حیرون میشم

اونحا شوهر گیرم نمیاد

شوهر خیلی برام مهمه از همه چی مهمتز

اگر یک درصد احتمال میدی با رفتن به یه شهرستان کوچیک کیس های ازدواجتو از دست میدی هرگز نرو و تعهد نده، ازدواج و بچه از همه چی مهمتره

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
کارشناس بهداشت خانواده حدود۶_۷

خب شوهرت اهل هرجا باشه تاپایان تعهدت بیاد-اونجا یابعدابتونی بری شهردیگ شایدم همونجا ازدوالج کردی موندی ازکجا میدونی اگ نری بمونی حتما ازدواج خوبی میکنی اگ بری نه مگ ب این چیزاست؟

کارشناس بهداشت خانواده حدود۶_۷

اگه میبینی دیگه کاری ب اون خوبی و با اون حقوق نمیتونی پیدا کنی برو

ازدواجو نمیشه پیش بینی کرد

شاید با یکی تو اون شهر اشنا شدی مثلا همکارت

شایدم کسی که تو شهر خودتون بود باهات اومد  

گفتم عمق ماجرا و دردل رو بدونین

این درد و دل نیست، طرز فکر اشتباه هست!

زنی که نتونه به خودش احترام بزاره جامعه هم بهش رحم و احترامی قایل نخواهد شد.

نمیدونم کدوم شهرین، ماها که سالهاست کار میکنیم، وقتی مستقل هستی و درآمد داری تا مجردی خواستگارهای خوب داری، تا متاهل هم میشی شوهرت میدونه دستت تو جیبته و جرات پا از گلیم دراز کردن سر هر چیز چرتی رو نداره!

واقعا یعنی تا این حد یعنی واقعا زنی اگه اینطوره چرادرس خوندی اصلا چرا استخدامی شرکت کردی یه اگهی تو ...

تودیوار😔😔. واقعا. مسخره نکنین بنده خدا رو. 

ولی استارتر عزیز وقتی کارمند باشی موردهای خوبی پیدا میشن که حتی ممکنه با دوریش هیچ مشکلی نداشته باشن. کلا کارمندی خیلی خوبه دستت تو جیبته تو ازدواجم سرت جلو جلو خانواده شوهر بلنده و زبونت دراز😁

البته مجرد موندن تویه یه شهرم خودش قضیه ایه. مدرسه شبانه روزی نداره بری سرپرست بشی یا با سرپرست بمونی؟

بازم خودت هر چی صلاح میدونی.

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن