2777
2789
عنوان

کادر درمان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 20 پست
من زنجانم وضيعت بيمارستان هاي ما هم خوب نيس تقريبا ظرفيت پرشده به فكر بيمارستان صحرايي هستن

شما پرستارین؟کسیکه کرونا گرفته تاچندمدت بعدش انتی بادی داره؟یعنی احتمال دوباره گرفتنش کمتره،من تازه خوب شدم🤧

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شما پرستارین؟کسیکه کرونا گرفته تاچندمدت بعدش انتی بادی داره؟یعنی احتمال دوباره گرفتنش کمتره،من تازه ...

بستگي داره 

ولي اصلا نميتونيم بگيم اوني كه كرونا گرفته ديگه نميگيره حتي واكسنم بزنيم باز احتمال داره بگيريم ولي ضعيفتر ميگيريم 

شماهمچنان رعايت كنيد ماسك حتما حتما بزنيد فقطم براي كار ضروري بيرون از منزل تشريف ببريد 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
بستگي داره  ولي اصلا نميتونيم بگيم اوني كه كرونا گرفته ديگه نميگيره حتي واكسنم بزنيم باز احتما ...

آخه راستش من یکسال بودم خونه بودم بخاطربچه هام اصلن هیچ جانمیرفتم حتی یکسال بودخونه ی مامانم نرفته بودم،شوهرم ازهمکارش گرفت انتقال دادبما،ماهمگی گرفتیم،من خیلی ناراحت بودم چون برای منم خیلی سخت بود بابچه هام افسرده شده بودیم توخونه..ولی الان که تازه خوب شدیم هرازگاهی میرم خونه ی مامانم😐چندروز پیش پسرموبردم پارک خلوت،بیچاره انقدربوسم کرد،همش میگفت توبرام پارک پیداکردی دوستت دارم🤣

آخه راستش من یکسال بودم خونه بودم بخاطربچه هام اصلن هیچ جانمیرفتم حتی یکسال بودخونه ی مامانم نرفته ب ...

اي جانم 

ببين عزيزم شما ميتوني بري باغ كوه جنگل جايي كه فقط خودتون باشيد شلوغ نباشه ناهار درست كني از خونه ببري اونجا بخورين بچه هاهم حال هواشون عوض بشه هيچ اشكالي نداره كرونا اونجا نيس چون فضا ازاده و فقطم خودتون هستين  حال بچه ها هم عوض ميشه ولي جاي شلوغ بازار مهموني عروسي عزا نرو 

اگه اينستا داري پيج خانم دكتر خديجه ظريفي متخصص اطفال دنبال كن خيلي خوب توضيح ميده كه در اپيدمي كرونا چطور برخورد منيم كه هم بچه ها حال و هواشون عوض بشه هم كرونا نگيريم 

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺