2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐😐😐

سایت شوهرپیدا کردن که نیست 🤕

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

😑😑😑سایت اشتباه اوم ی همسریابی نیس

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

😐

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم