2777
2789
عنوان

#نه به نژاد پرستی

130 بازدید | 5 پست

عرب یا عجم ترک یا فارس کرد یا بلوچ...

اگر هنوز انسان هارا با عینک قوم و نژاد تقسیم میکنی با خط کش نژاد، آنهارا بالاتر یا پست تر میکنی

روشنفکری نیست.....جاهلیت و عقب ماندگی است

نژاد پرست،روشنفکر نیست .... فسیل تاریخ گذشته است .....

امام علی در نامه به مالک اشتر فرمود:

دیگر انسانها، یا در دین شبیه ما هستند، و برادر دینی ما، یا در آفرینش شبیه ما هستند و انسان.....

با عینک برادری و انسانیت انسان هارا ببینیم 

نهبهنژادپرستی#  

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

لایک

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا هنوز بین شیعه و سنی بحثه اینا که دیگه جای خود داذن

فرق نمیکنه شیعه یا سنی ! تا وقتی دو طرف به هم توهین نکنند هردو برادر و مسلمان ان

مذهبی نیستم ولی اینو دیدم تو قرآن دوس داشتم

مردم ما شما را از مرد و زنى آفریدیم و شما را ملت ملت و قبیله قبیله گردانیدیم تا با یکدیگر شناسایى متقابل حاصل کنید در حقیقت ارجمندترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست بهترین  خداوند داناى آگاه است

ادعایی نیست. خطا کارترینم 
مذهبی نیستم ولی اینو دیدم تو قرآن دوس داشتم  مردم ما شما را از مرد و زنى آفریدیم و شما را مل ...

دقیقا این نژاد پرستی رو ما خلق کردیم😔😕وگرنه هیچ دین و آیین نگفته شما فرق دارید . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز