2777
2789
عنوان

اب دور جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 43 پست
واسه من کم بود ۳۸زایمان‌کردم  زیادم باشه یهو میترکه الانم بچتون قشنگ کامله نگران نباش سالم‌دنی ...

خدا کنه. خیلی دعا کنین برام. دکترم گف اگه بترکه ممکنه جقت یهو کنده بشه.😢

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزانش یادتونه؟ نی نی تون سالم بود؟ دلیلش معلوم نشد برا چی بود؟

نه عزیزم میزانشو یادم نیست

اره شکر خدا

استرس نداشته باش برات سکه

نه فقط گفت دیگه اصلا نمک نخور 

حرکاتشو چک کن هر ساعت بعد غذا باید چهارتا لگد بزنه کم شد فوری برو ان اس تی بده

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

قندنداری ؟ شنیدم بخاطر قند و نمک زیاد میشه ..اگه ۳۷ هفته هستی اصلا نگران نباش هر لحظه ک زایمان کنی بچت سالم و کامله

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من سردخترم زیادبودو۳۸هفتگی ترکید

بلخشید میپرسم. نی نیتون که ۳۴ هفته اومد، خداروشکر سالم بود؟ دستگاه رفت؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
هفته ۳۶ میزانشم ۲۶ س

خب هفتت بالاس نگران نباش ..بترکه هم مهم نیس بچت کامله

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نه عزیزم میزانشو یادم نیست اره شکر خدا استرس نداشته باش برات سکه نه فقط گفت دیگه اصلا نمک نخور&nb ...

خداروشکر. 

خیلی نگرانم خیلی

والا اصلا نمکم نمیخورم خیلی. ولی چشم دیگه اصلا نمیخورم

۳۲ هفته که فهمیدم زیاده کلا مایعات خیلی نمیخورم. اما کاری به اون نداره بازم‌زیاد بوده

چیری نمیشه نترس...چن بار اسهال بشی اب بدنت ک کم بشه اب دور جنینم کم میشه ...

امان از چرخ و فلک روزگار ......زمین گرده ....حواست باشه
خداروشکر.  خیلی نگرانم خیلی والا اصلا نمکم نمیخورم خیلی. ولی چشم دیگه اصلا نمیخورم

آفرین 

چشمت سلامت

حواست ب تکوناشم باشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
خدا کنه. خیلی دعا کنین برام. دکترم گف اگه بترکه ممکنه جقت یهو کنده بشه.😢

عزیزم هرچی بشه همچین اتفاقی هم بیفته سریع بری بیمارستان اتفاقی نمیوفته شاید سز اورژانسی بشی بچتو سالم دنیا میارن الان بچت کامله فقط تا حس کردی خیس شدی زودی برو بیمارستان 

انشالله ب امید خدا سالم میاد بغلت 

مال من ک میگفتن ممکنه خفه بشه تو خشکی افتاده ده روز بستری بودم اخرم‌نشد آمپول زدن دنیا اومد الانم سه سال و نیمه پسرم 

قندنداری ؟ شنیدم بخاطر قند و نمک زیاد میشه ..اگه ۳۷ هفته هستی اصلا نگران نباش هر لحظه ک زایمان کنی ب ...

ن نداشتم

بر حسب انتی فردا ۳۶ تموم میشه. دعا کنین برام

یک هفته دیگه دووم بیاری بچه میرسه نترس عزیزم خدا بزرگه

خدا کنه. فک نکنم. دکترم که ناامیدم کرد

خب هفتت بالاس نگران نباش ..بترکه هم مهم نیس بچت کامله

توکل به خدا. بیشتر از ترکیدن میترسم که چون فاصلم تا بیمارستان حدود یک ساعت تا یک و نیمه