2777
2789

اول سوال امتحانی میپرسم اگر درست بود بقیشو میپرسم پس لطفا اگر واقعا قوی هستین بیایین

من حس ششم ندارم ولی از خدا میخوام اونی که میخوای بشه هر کی اومد بگه من با عشقم قهرم آشتی میکنیم و اگه آره کی عقد میکنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببخشید عزیزم اینجا ازت میپرسم.

بهم عصر گفته بودی:

یه دو دلی و تردید توی رابطتون هست،حس طرف مقابلتون به شما جوریه که زیاد بهت فکر میکنه ،حس شما به ایشون یجورایی ناراحتی یا فکر میکنی اون مشکل داره یا خودت شاید یسری مشکلات داری،کلا بهمدیگه زیاد فکر میکنید.

میخوام ببینم رسما میاد جلو واسه خواستگاری؟ اگه آره تا کی منتظر بمونم ؟؟

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات فال کامل میگیرم ۱۰ دقیقه دیگه نتیجه اش رو میگم بهت

ببین عزیزم من طالع بینیت رو دیدم با ابجد یسری مشکلات برا ازدواجتون وجود داره،یه فال پاسور برات زدم اتفاق هایی که زیر ۶ ماه ممکنه برات اتفاق بیفتن رو میگم،در گذشته شماغم و اندوه بسیاری رو بهت رسیده در حال حاضر و توی این چندماه درگیری فکری شدید داری یه صحبتی باهات میشه که تکلیفت مشخص میشه برا زندگیت قولی بهت داده میشه که درسته مشکلاتت حل میشن به امید خدانیتی که توی دلته بهش میرسی ازدواجت با فامیل هست یه پسر قد بلند پوست روشن یا اینه یا این یجورایی اثر داره پول زیادی بدست میاری توی این ۶ماه از یه پسر جوان خبری خوش میشنوی یه مسئله ای برات پیش میاد یا داری که خصوصی هست بزار سری بمونه،فالت اینا رو نشون داد و یه جشن و نهمونی که میتونه برا خودت باشه یا نزدیکات

ازدواجت با اقوام برات افتاده حالا نمیدونم ایشون میشن یا نه

مرسی عزیزم.

اقوام که سنش به من بخوره نیس دیگه 🥴

واسم خیلی دعا کن، هرچی مصلحته زودتر پیش بیاد.🙏

الهی به همه آرزوهات برسی 🌹

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
مرسی عزیزم. اقوام که سنش به من بخوره نیس دیگه 🥴 واسم خیلی دعا کن، هرچی مصلحته زودتر پیش بیاد.🙏 ...

انشالله هرچی خیره پیش میاد،اقوام حتما اقوام در جه یک و دو نیست ممکنه یکی باشه جز اقوام هست ولی بخاطر اینکه رفت و آمد نبوده ندیدیش توی فکرش نیستی،انشاله به نیت دلت برسی عزیزم