2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم،توروخداا بیاین

294 بازدید | 20 پست

خانوما من شوهرم خیلی ادم پاک و سالمیه و تا حالا کوچک ترین چیزی ازش ندیدم ولی الکی شک میکنم بعد یه ساعت خودم پشیمون میشم احساس میکنم وسواسی پیدا کردم تا به گوشی دست میزنه یا یکم تو خودشه یا دیر از سرکار میاد هزار جور فکر میکنم که بعدش پشیمون پشیمون‌میشم 

بنظرتون چیکار‌کنم تا اینجوری نباشم خیلی دارم اذیت میشم😥

خانوم معلم آینده🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توام یاتومنی😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

در اولویت نی نی سایت رو ترک کن قدم دوم هم برو پیش روانشناس

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
چیزی ازش دیدی که شکاک شدی؟

هیچییییی 

گوشیش نوکیاس بیشتر روزو داره کار میکنه اونم تو مغازه که پایین خونمونه ولی نمیدونم چرا اینجوری میشم

خانوم معلم آینده🤩
اره واقعا نی نی سایت این بلارو سرم اوردا انقدر تاپیک خیانت دیدم

من هم عرض کردم اینحا رو ترک کن.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بیخیال اولا همه که خائن نمیشن 

دوما بعضی از مردا ارزش ناراحت شدن ندارن

سوما به تنها چیزی که نباید فکر کنی تو زندگی همینه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اره واقعا نی نی سایت این بلارو سرم اوردا انقدر تاپیک خیانت دیدم

دقیقا مثل من منم خیلی الکی شک میکنم دیوونه شدم کلا چندبارم قسم جون بچم خورد ولی همش شک دارم خودمم همش عذاب میبرم کلا اثرات نی نی سایته گفت دیگه نبینم بری نی نی سایت ولی بازم میام🤕

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔