2777
2789
عنوان

به حس ششم یها و فالگیرا چقد اعتقاددارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی

چون همش تلقینه. تو به هرچی باور داشته باشی اتفاق میفته، چه خوب و چه بد

اینجور افرادم چون بلدن اعتماد بقیه رو جلب کنن بالاخره چندتاش اتفاق میفته چون شخص تلقین میکنه به خودش و انقدر اون اتفاق رو زودتر تصور میکنه و میپذیره که اتفاق میفته.

۲- معمولا اینجور افراد(فالگیر و...) برای جلب اعتماد به چندتا مسئله برای شخص اشاره میکنن که برای اکثر آدما اتفاق میفته و معموله و فقط آدمای باهوشی هستن و میتونن حدس بزنن اونی که اومده سراغشون دنبال چیه و با چی خوشحال یا ناراحت میشه.

ت# لقین

انون_جذب

تو دل من

ناراحتی .

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
جسارتا قبلش برای اطمینان  کدوم کشوره ؟

آمریکا یا کانادا

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
هیچی چون همش تلقینه. تو به هرچی باور داشته باشی اتفاق میفته، چه خوب و چه بد اینجور افرادم چون بلدن ...

ایول دقیقا منم همین نظرو دارم

بقیه ام که میگن فلانی کارش درسته و اینا حتما از تلقینات خودشون بوده بنظرم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
ایول دقیقا منم همین نظرو دارم بقیه ام که میگن فلانی کارش درسته و اینا حتما از تلقینات خودشون بوده ب ...

آره عزیزم.

ولی دیدی یه وقتایی آدم خودش یه چیزی یهویی به دلش میفته؟ به این حس اعتقاد دارم.

اونم یه وقتایی

آره عزیزم. ولی دیدی یه وقتایی آدم خودش یه چیزی یهویی به دلش میفته؟ به این حس اعتقاد دارم. اونم یه ...

وای دقیقا

بشدت باهات موافقم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
میشه بگی ریزش موهام خوب میشه؟؟؟ و دوباره موهام پرپشت میشه؟؟؟؟؟

خوب میشه ولی پرپشت نمیشه