2777
2789
عنوان

خالم به دختر خودش حسودی میکنه

829 بازدید | 38 پست

دختر خالم دختر خیلی خوبیه .یعنی واقعا لیاقت بهترینارو داره .من همیشه حیفم میومد زن یه آدم الکی شه . ذاتا با کلاسه .انقدر خوشگله یه بار اومد خونمون یه تاپ دادم پوشید تو تن اون دیدم گفتم وای لباسم چقدر خوشگله چرا نمیپوشمش . حالا نامزد کرده چند ماهه پسره براش سنگ تموم گذاشت لباس نامزدیش و از ترکیه سفارش دادن بهترین سرویس و خرید برای عقدش رو چشم نگهش داشته دختره رو.دیروز خونه خالم بودم دختر خالم داشت حاضر میشد با پسره بره چیزی بخره . وقتی رفت خالم گفت اینم فک کرده دختره شاهه!!!! والا ما خر بودیم هرکی اومد جلو در بله رو گفتیم دخترای الان ماشالا خیلی گرگ شدن خاله جان میگردن زیر و رو میکنن شوهر باب میلشون و پیدا میکنن.گفت ما ارایشمون دست و صورت شستن بود الان که دخترا صورت بشورن آدم نمیشناسشون. یک ساعت غر زد. عوض خوشحالی واقعا برگام ریخت😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید  واسه قدیم خودش ناراحته وگرنه کسی از خوشی دخترش ناراحت نمیشه دست راست دخترخالت زیر سر مجردای سایت😂

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

عجب😐

عکس لباسشو نداری میخوام ببینم لباسی ک از ترکیه اومده  چجور لباسیه 😐🤣 و چقد شد؟

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

چه بد خانما من برگام غیب شده پیدا کردید یه خبر بدید 😂😂🤣🤣😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید