2777
2789
گاهی مرغ گاهی سیب زمینی گاهی تخم مرغ یه دونه همین من عاشق حبوباتممممم

چقدر خوب باز من حبوبات دوس ندارم احتمالا وعده ناهارتو براخودم تغییر بدم بجاش مرغ بخورم

برنج اینا اصلا نمیخوردی ته دیگ اینا

چجوری با سالاد سیر میشدی

لاغری با نخوردن!!! اگه کسی میدونه بگه چطور حسابی بخوریم و لاغر شیم😐

فقط ر

وزی یه وعده بخور،اونم ناهار،هرررچی دوست داری بخور راحت کم میکنی،خومدم همینجوری بیستو خورده کیلو کم کردم

فروش آنلاین محصولات آرایشی (خارجی مارک)از بهترین برندهای دنیا  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی شام نخورم اصلا؟اکی میشم؟

اره گلم،،شام رو کلا حذف کن،فقط یه دون سیب یا هویج بخور،،وقتی ناهار هرررچی دوست داشتی خوردی دیگه جایی برا شمام نمیمونه،،البته بعد از ناهار باید کنی تحرک هم داشته باشیا

اره گلم،،شام رو کلا حذف کن،فقط یه دون سیب یا هویج بخور،،وقتی ناهار هرررچی دوست داشتی خوردی دیگه جایی ...

ایشالا ک نتیجه بگیرم ینی من ناهار هرچی خواستم بخورم برنج اینا؟

ارع فوقش شب آب کرفس و سیب میخورم

کلا پنج کیلو میخام کم‌کنم

ایشالا ک نتیجه بگیرم ینی من ناهار هرچی خواستم بخورم برنج اینا؟ ارع فوقش شب آب کرفس و سیب میخورم کل ...

سعی کن برنج رو کم بخوری،،من خودم قبل ناهار کاهو زیاد میخوردم که میب به گرسنگیمو کمتر کنه بعد سعی میکردم بعضی روزا برنح رو کمتر بخورم،،واقعا نتیجه هم داد

سعی کن برنج رو کم بخوری،،من خودم قبل ناهار کاهو زیاد میخوردم که میب به گرسنگیمو کمتر کنه بعد سعی میک ...

من تنحربهای زیادی در رژیم گرفتن دارم،کلا از وقتی خودمو شناختم همیشه رژیم بودم،خخخ،سه ماه که جلوی خودمو نگیرم خیلی جاق میشن ولی اگه رژیم بگیرمم زود کم میکنم،دوسال پیش۴۸کیلو کم گردم،،زانو درد گرفتم رژیم و ورزشو گذاشتم کنار باز برگشتم ،الان باز رژیمم الان بیستو خورده کیلو باز کم کردم،،الان بشم هفتاد و دو خیلی راضیم

قدت چنده 

۱۶۰

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵