2777
2789

سلام.به نظرتون با دعا و نماز وختمای مجرب،میشه ازیه فرد عصبی دست بزن دار و بددهن و رفیق باز،یه مرد خوب ساخت؟

بعضا شنیدم دست بزن و بددهنی و رفیق بازی و شرابخواری رو بادعا و ختم تغییر دادن و درست کردن.در کل ویژگیهای اصلی شخصیتی که تغییرشون خیلی سخته منظورمه

شما چنین نتایجی گرفتین یا داخل اطرافیانتون مثلا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ازدواج نکردی با عقل تصمیم بگیر عزیزم نمیشه تغییر داد خدا خودش بهمون عقل داده❤

ازدواج کردم ۴ساله،البته این ویژگیها همیشگی نبوده،اخلاق خوبم داره اهل محبت کلامی و فیزیکی و اینام هست ولی خب داره ویژگیهای بدو 

منم بشدت احتیاح دارم یه راهی پیدا کنم. خیلی کارها کردم ولی انگار نمیشه😢

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾
ازدواج کردم ۴ساله،البته این ویژگیها همیشگی نبوده،اخلاق خوبم داره اهل محبت کلامی و فیزیکی و اینام هست ...

عزیزم من خودم خیلی به دعا اعتقاد دارم خودمم برات دعا میکنم ولی حتما اول یه مشاور برو❤

جهان سوم کشور نیست شخص است

انشالله خدا به همه زندگیها آرامش عمیق بده🌹🍃

میشه هروقت سپیدی گلوی جگرگوشت رو بوسیدی یادی از شش ماهه ی حضرت رباب کنی❤برای آقای مهربونمون امام زمان یه صلوات بفرست🍃🍃🍃🌾
عزیزم من خودم خیلی به دعا اعتقاد دارم خودمم برات دعا میکنم ولی حتما اول یه مشاور برو❤

ممنونم،خیلی زیاد مشاوره رفتم خیلی هم تحمل کردم ولی مشکلات پابرجاست و تقریبا رسیدم به طلاق.جاهم زندگی میکنیم مدتیه،همه میگن جداشو،مشاورامیگن جداشو خودمم میدونم طرفم آدم من نیست اصلا،انتخابم غلط بوده ولی بازم ازطلاق ناراحت ونگرانم،همش میگم شاید میشد بادعا و ختم و نمازواینا درستش کرد😔

واقعیتش زمانیکه باهم زندگی میکردیم اوایل دعا میگرفتم یه چیزایی هم میخوندم ولی اواخر زندگیم دیگه هرچی میخواستم دعا و اینابخونم برای اصلاح زندگیم،انگار قفل شده بودم،رمق نداشتم،الانم چندماهه دوریم نمیتونم واسه خوب شدن زندگیم چیزی بخونم فقط میگم خدایا هرچی به صلاحمه برام رقم بزن

مشکلاتت چی بوده و چه کارایی انجام دادی عزیزم؟

عصباتیت.بددهنی.دست بزن. بی احترامی به خانوادم

مشاوره رفتم ولی یکطرفه فایده نداره.سوره مزمل خوندم.چله زیارت عاشورا گرفتن.چله حشر گرفتم.124هزار صلوات نذر کردم ولی خوب وقتی ذات اینجوری باشه درمان نداره الان فقط از خدا میخوام بهم آرامش بده تا بتونم برای بچه هام مادر خوبی باشم حداقل

ممنونم،خیلی زیاد مشاوره رفتم خیلی هم تحمل کردم ولی مشکلات پابرجاست و تقریبا رسیدم به طلاق.جاهم زندگی ...

100 تا دعای مقاتل بخون و آروم شو و بگو بهترین راه رو خدا بزاره جلوت روی عقلت خیلی حساب کن عزیزدلم❤

جهان سوم کشور نیست شخص است
عصباتیت.بددهنی.دست بزن. بی احترامی به خانوادم مشاوره رفتم ولی یکطرفه فایده نداره.سوره مزمل خوندم.چل ...

عزیزم😔هیچ تغییری ندیدی؟حتی کوچیک؟

بچه داری گلم انشاله که بهترمیشه و آرامش میگیری

ممنونم،خیلی زیاد مشاوره رفتم خیلی هم تحمل کردم ولی مشکلات پابرجاست و تقریبا رسیدم به طلاق.جاهم زندگی ...

منم اوایل بخاطر اینکه پدر ومادرم ناراحت نشن ازطلاق فرار میکردم ولی الان میبینم فقط خودمو قربانی کردم و پدر و مادرم بیشتر وقتی رفتار شوهرمو میبینن زجر میکشن و اذیت میشن

منم اوایل بخاطر اینکه پدر ومادرم ناراحت نشن ازطلاق فرار میکردم ولی الان میبینم فقط خودمو قربانی کردم ...

با دل شکستم ازخدا میخوام به زندگیت و دلت آرامش بده و شوهرت تغییر کنه😔❤

عزیزم😔هیچ تغییری ندیدی؟حتی کوچیک؟ بچه داری گلم انشاله که بهترمیشه و آرامش میگیری

دست بزن نداره دیگه ولی خب با زبونش بیشتر اذیتم میکنه از شر زبونش در امان نیستم دائمم سرک تو زندگی دیگران میکشه و خاله زنکه منم ازین کارا متنفرم ولی فقط خودخوری میکنم همین