من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
هیچی دیگه خداروشکراون همه جوون پرپرشدن،مادرهابی پسرشدن زنهابیوه شدن که ایرانوحفظ کنیم نگه داریم تاال ...
مگه خاهربرادر اونا مرده ک نگران خون شهید باشن.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شما مگه از جزییات قرارداد خبر داری؟؟؟الان پرچم ایران تو خیلی از کشورا نصب شده یعنی ایران اون کشور تص ...
منم نگفتم تصاحب کرده نمیتونه تصاحب کنه ولی هرپرچمی به معنی بهره برداری نیست ایران ازاهیچ جانمیخوره ولی ایناتویه درخت دوتاسیب نیینن سنگ نمیزنن.نیومدن که ماروابادکنن یه دونه قشم وکیش بوداومدن بخورن ببرن
منم نگفتم تصاحب کرده نمیتونه تصاحب کنه ولی هرپرچمی به معنی بهره برداری نیست ایران ازاهیچ جانمیخوره و ...
دولت از مردم خودش مثل اب خوردن داره میخوره دیگه لازم نیس از جایی دیگه بخوره😂همین تعصبات کورکورانه باعث شد ایران به این روز بیوفته چون میگه خودم تنهایی همه کار میکنم تعامل با کشورای دیگه اصلا بد نیس الان همه کشورا دارن باهم متحد میشن چون به تنهایی نمیشه کاری انجام داد روز ب روز داره جمعیت جهان بیشتر میشه منابع طبیعی جوابگو این جمعیت نیس الان ۱۰۰سال پیش نیس ک هرکشور بتونه به تنهایی نیازای مردمشو رفع کنه...
دولت از مردم خودش مثل اب خوردن داره میخوره دیگه لازم نیس از جایی دیگه بخوره😂همین تعصبات کورکورانه ب ...
خب چرامثل این امل هاسرشوانداخته پایین دیگران بیان ببرن حالایه پولی بهش بدن خب نیروهای خودشوتقویت کنه همین کاری که چینی هادارن اونجامیکنن وقطعاصدبرابربیشترهم میبرن رونیروهای خودش انجام بدن مثل اینایی هستیم که سرمایه داریم نمیتونیم خودمون روش کارکنیم دیگران بیان ببرن چندرغازبدن بچه های خودمون هم آواره