2777
2789
عنوان

دوستانی ک دیروز عکس و ندیدن تو تایپیکم بیای دوباره بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خدا میدونه که من چندین نمونه اینجا دیدم

من کاربریم مال پیشه روزی یکی رو شاخش بود 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️

من عکسی ندیدم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
شما کجا دیدی؟؟ای دی میدین لطفا؟

استارتر واقعا از اینستا برداشتی؟؟ آخه چندین نفر گفتن..  حالا یه عکس معمولی بده مه اعتماد کنیم.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
ایدیشو یادم نیست توی پیج تبلیغ عکاسی بود چون خودم عکاسم توی هشتگ عکاسا سرچ میکنم 

چ هشتگی سرچ کردین؟.من اولین باره این عکس و گذاشتم تو اینترنت.اصلا پری روز گرفتم عگسامو هیشکی ندیده جز خودم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

کووووو

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

من شانس ندارما اصلا هیچوقت به عکس نمیرسم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
استارتر واقعا از اینستا برداشتی؟؟ آخه چندین نفر گفتن..  حالا یه عکس معمولی بده مه اعتماد کنیم.. ...

ب خدا عکس خودمه .ای دی اینستام و میدم برین ببینین .کیلیپمم هس .fariba.dlv

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چ هشتگی سرچ کردین؟.من اولین باره این عکس و گذاشتم تو اینترنت.اصلا پری روز گرفتم عگسامو هیشکی ندیده ج ...

هشتگای پرتره# عروس# عکاس-باشی# توی یکی از اینا بود فک کنم اومد بالا، قسمت پست های اخیر 

خودم لغو کاربری زدم