2777
2789
عنوان

پیشگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 503 پست

@نفرین 🙁🙁🙁مال منم بوگو❤

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترشم هست از سمت مارریت معرفی میشه ولی برای عشقت باید صبر کنی چون زیر ۲ سال فک نکنم بشه

مرسی عزیزم.

چون میدونم کراش زده، نمیدونم منم یا کس دیگه؟ حسش واسم مبهمه.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
ن ولی تا ۵ وعده دیگه یه زن قد متوسط تو فومیل یا بستگان حسادت میکنه بهت که تو اسمش ز یا م هست 

حست نسبت به من چیه همه چی خوب پیش می‌ره 

شوهرم بهم خیانت می‌کنه یانه

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق

😔😔😔😔خب مال منم بگو دیگه

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
۸ وعده .. سخته مخالف زیاد دارین 

مال منم بگو🙈نظرت راجب ازدواجم چیه؟واینکه امسال کنکور رشته ایی ک میخوام قبول میشم؟توروخدا بوگو😅

میشه برا براوده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی🙏💜
موهات نیمه بازه لاک نداری ؟  توی نیم ساعت یا چهل دقیقه گذشته با فردی که ح یا ر تو اسمشه حرف زدی ...

لاک زدم موهامو دم اسبی بستم امروز کات کردم با دوست پسرم اره بخاطر همون تنش دارم☹ چ اتفاقی؟؟

@نفرین   🙁🙁🙁مال منم بوگو❤

تو قرمز پوشیدی ؟ طوسی مشکی ؟؟

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛