2777
2789
عنوان

من زن خیانت کاری نیستم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 2382 بازدید | 109 پست
با سلام و احترام  باتوجه به گفته هاتون نمیشه گفت همسرتون بهتون خیانت کردند  ایشون دارند ...

آقا خداییش از صدتا خیانت بدتر اینه که زن تو زندگی مشترک احساس تنهایی کنه.. دغدغه هاشو نفهمی..مشارکت نداشته باشه و....

حاشیه چیه !!!!! این واقعا زندگی نیس

گاهی حس میکنم مردا یه ساده انگاریِ خاصی تو ذهنشون دارن نسبت به همه ی مسائل زندگی خاصه زندگی مشترک

😁

مسائل.از.انچه.که#  

‍شما#  

میبینید.جدی.تر.است#   

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خب میگم که از بابا ایناش دلخور بود ماهم ماشین چیزی نداشتیم بریم دکتری خب تو این کرونا هم شرایط فرق م ...

چقدر صبوری 

برو تهدیدش کن به طلاق

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دادید رفته دیگه تمومه الکی خودتو درگیرش نکن بیخیال چرا از خانواده ات پول میگیری نرو دکتر ...

آره از شوهرت پول بگیر تا شوهرت خرجت کنه براش مهم بشی اونجوری از دست دادنت براش سخت میشه

اولا كه كارت درست نيست موضوع تاپيك دروغي ميزني و هركي ازت نيپرسه خيانتش كجاس جواب هيچكسو نميدي  ...

ببین عزیزم حالم خیلی بد بود بخدا چیز دیگه می نوشتم کسی نمیومد مجبور شدم از همه معذرت میخوام واقعا 😔

عزیزم تجربه زندگی مشترکو ندارم

ولی بنظرم بخاطر بچت سعی کن روحیتو شادتر کنی.

چون تجربه ای ندارم ک راهنماییت کنم فقط برات از ته دل میتونم دعا کنم ک مشکلت حل شه.خدا الهی کمکت کنه😘😘😘😘😘

نبینم غمتو🙂😘😘😘

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
وقتی دادید رفته دیگه تمومه الکی خودتو درگیرش نکن بیخیال چرا از خانواده ات پول میگیری نرو دکتر ...

گفت قرضه مادرم پس میده بعدشم  با دعوا ....راضی شدم طلا بدم چون خونواده پشتم خالی کردن ... طلا هم قبل ماشین فروختم البته ب اسرار شوهرم وگرنه نمیخواستم بخدا اصلا حوصله عصاب خوردی و دعوا نداشتم دیگه خسته شدم حتی با شوهرم 

عزیزم تجربه زندگی مشترکو ندارم ولی بنظرم بخاطر بچت سعی کن روحیتو شادتر کنی. چون تجربه ای ندارم ...

مرسی عزیز دلم واقعا حرفات بهم آرامش خاصی داد منم از خدا میخوام به هرچی ارزوشو داری برسی الهی❤😘😘😘

کسی نیست ؟توروخدا یکی دلداریم بده افسرده شدم از تنهایی😭

سلام خواهرم من آقا هستم 

خدا شاهده من از مرد بودنم خجالت میکشم با این حرفا که خانمها میان از شوهرتون مبزنن آخه به اینا هم میگن مرد اه

مرسی عزیز دلم واقعا حرفات بهم آرامش خاصی داد منم از خدا میخوام به هرچی ارزوشو داری برسی الهی❤😘😘😘

فداتشم😘😘😘

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
آقا خداییش از صدتا خیانت بدتر اینه که زن تو زندگی مشترک احساس تنهایی کنه.. دغدغه هاشو نفهمی..مشارکت ...

سلام وقت بخیر 

بله حرفتون منطقی هست 

متاسفانه گاهی شرایط زندگی آنقدر سخت هست که مرد مجبور به فعالیت بیشتری میشه و تمام دغدغه اش تامین مایحتاج زندگی است ولی این ملاک بر این نیست که از احساسات همسرش بگذره 

خداییش نمیشه مقصر 100% در نظر گرفت 

ولی باید برای همسر و فرزندان وقت گذاشت 

باتوجه به شرایط فعلی استارتر و حضور فرزند دوراهی همسرشون باید در این لحظات بیشتر برای ایشون وقت بزارند 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
از الان شوهرت مجبور کن برات خرج کنه وقتی بفهمه زندگی خرج داره دیگه کمتر خرج اونا میکنه

الان وقتی میرفت بهش گفتم لباس لازم دارم ....باید بدم دکتر گفت بعدا همش شونه خالی میکنه از خرید اینا چکارش کنم