2777
2789
عنوان

نی نی سایت ناامن

373 بازدید | 36 پست

من تنها جایی که تو دنیا درددلامو مینویسم اینجاس . به هیچکی نمیگم که فردا پررو بشه و فک کنه چخبره ‌. کلا هیچ دوستی ندارم و باهمه سعی میکنم ارتباط نگیرم و صمیمی نشم ‌ اینجا حرفامو دیدگاهمو میزنم و میخام بدونم نظرتون چیه . من یه حس ناامنی نسبت به افراد بیرون دارم و معتقدم همیشه که حتی مامانم هم رازدار نیست چون میزاره کف دست بابام یا قایمکی بقیه . یا وقتی نامه مینویسم به کسی قایمکی یبار نامه هامو دفترامو خوند ‌. من به دنیا حس شک و بدبینی دارم . میگم اگه رازمو به کسی بگم ممکنه روزی دوست دشمنای من بشه و به همه بگه و چندسال افسردگی و مشکل داشتم وبه همین دلیل دکتر نرفتم و نمیرم . حالام حس نیکنم نی نی سایت ناامنه . مثلا اینایی که حوابتو میدن یسری اوپراتور مثالی گفتم هستن که استخدام سایتن و کاربر نیستن و نظرمو دنیا میخونه😔😑

متقابله.

برا همین تایپیک نذاشتم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیکاریا

باو زندگیتو کن چرا انقد فکر میکنی

بیخیال

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
چه مخیی دارید چه فکرایی میکنید😑😑

بازهم و بازهم و بازهم زن داداش😁

برو شوهرتو از وسط بیمارستان جمع کن اینجا چیکار میکنی😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
من خودمم بیمارستانم 😂😂

چیکار میکنی😂

بازهم و بازهم و بازهم زن داداش😁 برو شوهرتو از وسط بیمارستان جمع کن اینجا چیکار میکنی😂

😳😳😳😳

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
سلاااام به امضات😐 لعنتی سلامم زوری میگیری😨

خودتون ثواب میکنین😒

حالا بیا و خوبی کن😒😒😒

نی نی سایتیا قدر محبت نمیدانند😒😒😒😒😒😒😒😒

از_جلو_چشام_خفه_شو# 😒😒😒

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز