2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی از خود راضیه ازما فراریه معلوم نیس...

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 96 پست
اخی چرا نشد پس

داداشم زیر بار نمیرفت همش میگفت 2 سال دیگه شرایطم بهتر بشه و فلان قدر درامدم بشه تازه اونوقت میگم با این دختر ازدواج میکنم یا کیس دیگه ای شاید پیدا کردم و الکی الکی لوس بازی دراورد فکر کرد دختر مردم علافه. دختره و خانوادش هم مایل بودن بعد مامانم دید داداشم اینجوری میکنه رفت بهشون گفت پسرم میگه 2 سال دیگه دم به تله نمیده و اونا هم اختیار دار دخترشون بودن یعنی از این حرف مادرم یک ماه نگذشته بود دختره روتو هوا زدن انقدر خوب بود و حسرتش موند برای ما

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
داداشم زیر بار نمیرفت همش میگفت 2 سال دیگه شرایطم بهتر بشه و فلان قدر درامدم بشه تازه اونوقت میگم با ...

الکی ناز اومد داداشت... اشکال نداره تجربه شد دیگه براش

دختره هم شانس داشته ها من معلمم همه چیم خوبه همه موردام درب داغونن

شوهرش چیکاره بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم طلاست ....خواهرررررررشوهر عاشقتم ،🤪

خااااااعک_بر_دروغگووو# 😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
الکی ناز اومد داداشت... اشکال نداره تجربه شد دیگه براش دختره هم شانس داشته ها من معلمم همه چیم خوبه ...

یه جورایی همکارش بود تو هلال احمر بود خودشم بهیاره تو مرکزبهداشت کار میکنه

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
خااااااعک_بر_دروغگووو# 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شوهر نیست چی کنم خب

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شوهر نیست چی کنم خب

هعی😂😂😂

امان از بی شوهری😁

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
هعی😂😂😂 امان از بی شوهری😁

امان امان ،😂😘😘😘😘😘😘

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩