2777
2789
عنوان

اقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی نطر حلاله 

ب نظرم مهمه روابط جنسی چک بشه ک بهم میایین یا بدنتون ب هم میخوره و واسه هم جذابه یا ن

ک بعد نخواهین سر این چیزها جدا شین

البته اگه هدفش ازدواجه و قراره بیاد خواستگاری....

منم شوهرم و خودم همو دیدیم قبل خواستگاری چون برامون مهم بود الانم شوهرمه....

ولی اگه از هم خوشتون نیومد باید کات کنین... ن ک عبنه اسکل ها بمونین باهم واسه سواستفاده

میگه فامیلشه... و یک ساله باهاش در ارتباطه.. شما اون شخص رو میشناسید که الان دارید به بدترین شکل ممک ...

من از هر احتمالی جلوگیری میکنم که میگم نره و هیچ برچسبی به اون اقا نمیزنم نمیشناسمش. مث شما تایید یا تکذیب نمیکنم چشم بسته کسیو. هزار راه هست واسه دیدن همدیگه چرا باید سری ک درد نمیکنه رو دستمال بست هزار تا اتفاق ممکنه بیوفته که یکیش تجاوزه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
درضمن . خواهر من به حدی از شعور رسیده که بدونه چیکار میکنه

خداروشکر چون در اون صورت از شما مشاوره نمیگیره

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

اسی نرو عزیزم آدم از یکساعت بعد خودش اصلا خبر نداره من آدم بدبینی نیستم ولی مطمئن باش ۲ تا نامحرم زیر یه سقف ممکنه باز هم میگم ممکنه فکرای بد به سرشون بخوره به خاطر همین میگم بهترین کار ومنطقی ترین راه حل اینکه برید یه جای دوری مثل پارکی و.. که آشنایی  نبیندتون و اونجا باهم صحبت کنید 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
تو ی شهر کوچیک ۹۹۹ تا از اون ۱۰۰۰ تا راه بستست

اهان پس راه حل همون خونه رفتنه چون شما صد در صد معتقدی اوشون قصد و نیتی نداره و مشکلیم پیش نمیاد