2777
2789
چن وقته جدا شدی؟ چقد حیف😭😭

۲ساله

ناراحت نکن خودتو تازه بعدشم به زور ازدواج کردم😐😂🥺ولی خداروشکر که با همسرم ازدواج کردم...غصه نخور ...

اون انتخاب اشتباهی بود واسم...

خدایاشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اررره فقط میخام بدونم در چه حد بوده رابطشون😢

ببین اصلا اصلا ذهنتو درگیر نکن منم درگیرش بودم یعنی هرور با اون دختره چشم تو چشم میشدم حالم بهم میخورد الانم میبینمش هرزگاهی

اونا هیچکدومشون به ی ورشونم نیست ما این وسط درگیریم😑

پس خداروشکر الان دیگ بهش فک نمیکنی؟

فکر که چرا...۱سال اولی ک ازدواج کردمو کلا هنوز تو شک بودم ک یهو چیشد از اون جدام کردن و به زور شوهرم دادن..اما خب ۲۷ فروردین میشه ۱سال ک پروفایلشو چک نکردم و سعی میکنم خودمو کنارش تصور نکنم🙄خداروشکر موفق بودم

خوشبحالت حداقل خودشو داری من ک دیگ خودشم ندارم😔

خیلی وقت پیش باهات چت کردم تو سایت فکر کنم عشقت  ۲هفته بود ک رفته بود یادم نیست اما زخمت تازه بود

گفتی دعا کن برگرده و دعا کردم برات🥺

دقیقا..فقط الکی خودمو اذیت میکنم😢

آره سعی کن بیخیال باشی هرچند ک خیلییی سخته

فکر کن من هروقت میرفتم پیشش میدیدمش اون دختره رو، یا اون میومد خونمون همدیگه رو میدیدن😐ولی عین خیالشم نبود

آره سعی کن بیخیال باشی هرچند ک خیلییی سخته فکر کن من هروقت میرفتم پیشش میدیدمش اون دختره رو، یا اون ...

آره نمیدونم چرا مهم نیست براش... بهشم میگم فکر میکنم میگه گذشته منه به کسی ربطی نداره

پس خوبه خداروشکر الان ینی دلتنگش نمیشی؟چن سالته

چرا اما کمتر نسبت ب قبل...هروقت از چیزی ناراحتم اونم میاد تو ذهنم یاد قبلنا میوفتم یاد سال ۹۷ که بهترررررررین سال عمرم بود(البته تو دوران مجردیم) 

غصه اون روزا رو میخورم اماسعی میکنم یادش نیوفتم