2777
2789
عنوان

دوس پسر من..

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا قابل اعتماد نباشه؟ عقایدتون باید به هم بخوره مواظب باش اگه تو این چیزا شبیه به هم فک نمیکنین اذی ...

جدی؟

مراقبمه کلا کسی اذیتم نکنه یا نگاه بد نکنه 

سرکار میخوام برم باهام میاد ک بگه تنها نیسی پشتتم همیشه 

ولی ب پوشش کاری نداره ینی میگه عروسیت ی شبه لباسی ک دوس داری بپوش یا شال سر کردن مهم نیس براش

ولی میگه جذب نپوش لباس

لبخندهای واگیر دار😊
دودستی بگیرش نپره لامصب مردزندگیه

بعد مثلا احترام میذاره رستوران میریم ناخداگاه میاد صندلی میکشه عقب 

یا در ماشین باز میکنه 

بارون اومد موهام خیس شد موهام با بخاری ماشین خشک کرد 

ولی میگم چرا ب شال کار نداره یا لباس باز براش مهم نبس

لبخندهای واگیر دار😊
اره  اتفاقا خیلی بدم میاد از مردایی که به پوشش زن گیر میدن اسمشو میزارن غیرت انگار ما خودمون ع ...

جدی؟

مراقبمه کلا کسی اذیتم نکنه یا نگاه بد نکنه 

سرکار میخوام برم باهام میاد ک بگه تنها نیسی پشتتم همیشه 

ولی ب پوشش کاری نداره ینی میگه عروسیت ی شبه لباسی ک دوس داری بپوش یا شال سر کردن مهم نیس براش

ولی میگه جذب نپوش لباس

ولی از ی طرف در ماشین باز میکنه برام یا رستوران بریم صندلی میکشه عقب بشینم یا بارون اومو موهام خیس شد موهام با بخاری ماشین خشک کرد ولی چرا گیر نمیده ب لباس باز

لبخندهای واگیر دار😊
جدی؟ مراقبمه کلا کسی اذیتم نکنه یا نگاه بد نکنه  سرکار میخوام برم باهام میاد ک بگه تنها نیسی ...

این فکرای پوچی ک از مردا تو سرمون کردن از بچگی باعث شده فک کنی که ممکنه قابل اعتماد نباشه وگنه غیرت دقیقا همینه اینکه هی بت بگه بکن تو موهارو و اینو بپوش اونو نپوش دوس داری؟ نمیدونم واقعا  این چیزی ک تو میگی ایده اله 

نیکیو پرسش؟

این فکرای پوچی ک از مردا تو سرمون کردن از بچگی باعث شده فک کنی که ممکنه قابل اعتماد نباشه وگنه غیرت ...

واقعا ؟من فک میکردم بی غیرت سیب زمینیه خیلی عصبی میشدم

لبخندهای واگیر دار😊
منم دقیقا همین حسو کردم . تابلو😂😂

ن ببین دارم ویژگیاشو میگم 

ک از حق نگذرم 

میگم خیلی مهربونه احترام میذاره ولی لباس عروسی ک انتخاب کرد خیلی یک کردم بی غیرته

لبخندهای واگیر دار😊