khalejoon مدیر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 عنوان نی نی یار 🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 16 پست سلام.این آقا درخواست دوستی دادن. لطفا لطفا رسیدگی کنید.@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸 1400/01/18 | 01:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 وای چرا ب نی نی یار گفتی تعلیقت کنه زود کامنتت رو پاک کن نگران نباش بخدا اقایون اهمیتی نمیدن بعدم ... اها عذاب وجدان گرفتم گفتم حداقل من هم نباشم😢چشم 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 ببخشید اگه اون کاربر من رو نبخشه چیکار کنم😢😢😢 نه عزیزم همچین موردی نیست برای حفظ امنیت سایت با همچین مواردی باید برخورد کرد ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar