2777
2789
عنوان

چالش🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 71 پست
چطوری آخه😐😁🖐🏻 خیلی منو میشناسی

🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه گفتم تو عشق داری گفتی نمیتونم

اونوقت داشتم الان به مدت دو روزه ندارم.

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
انشاالله بازم داشته باشی

نه دیگه بیشعوره😐

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اشتی میشین این حرفت مال چند روزه😂

نه اصلا طرف نمیدونه من عاشقشم در مقابل هم مثل آب و آتشیم 

ولی یچی ازش دیدم دارم تلاش میکنم یادم بردش

نه اصلا طرف نمیدونه من عاشقشم در مقابل هم مثل آب و آتشیم  ولی یچی ازش دیدم دارم تلاش میکنم یاد ...

ینی چی اب و اتیش 

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ینی چی اب و اتیش 

یعنی همش با هم دعوا میکنیم