2777
2789
الویتش تو میشی، همیشه برات وقت میزاره و کنارت خوشحال و خندونه،تو همه چی پیش قدم میشه تا راضیت نگه دا ...

پسری آخه خیلی حالش خرابه داداشش فوت شده اقوامم هست بعد ما رابطه اونجوری ک زیاد پیام و زنگ نداریم ولی حس میکنم دوسم داره همش تو فکرشم نمیدونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید دعاتون میکنم🙏

اول بگم 24سالمه نوجوون نیستم 😂 من از یه پسره یه مدت خوشم میومد بلژیکی بود یعنی این‌طوری که تو تیک ...

خو بقیش بگو 

متعهد به علی جون هستم لطفا درخواست دوستی ندین 😐✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بگم 24سالمه نوجوون نیستم 😂 من از یه پسره یه مدت خوشم میومد بلژیکی بود یعنی این‌طوری که تو تیک ...

خلاصه تا یه عکسشو دیدم 😂

با یه مدل خانوم که قد خانومه 173 بود

اون عکسه این بود

یعنی حالا به هر حال قدش دست خودش نیس ولی پشت پرده خیلی از این خوشگلای مجازی یه چیزی هس

پسری آخه خیلی حالش خرابه داداشش فوت شده اقوامم هست بعد ما رابطه اونجوری ک زیاد پیام و زنگ نداریم ولی ...

پس بزا حالش خوب بشه خودش بیاد سمت تو. تا اون بهت پیم نده تو پیش قدم نشو با این وضعیت. بعد اگه دیدی هر روز پیگیره توعه که باهات بحرفه و برات وقت بزاره و بخواد همه چی و همه کاراتو یاد بگیره و خوشحالت کنه اونوقت میتونی مطمعن بشی که دوست داره

[QUOTE=] اول بگم 24سالمه نوجوون نیستم 😂 من از یه پسره یه مدت خوشم میومد بلژیکی بود یعنی این‌طوری که تو تیک ... [/QUOTE]

اون چیه دور گردنش؟ دستمال گردنه؟

شبیه چفیه هست انگاری

پس بزا حالش خوب بشه خودش بیاد سمت تو. تا اون بهت پیم نده تو پیش قدم نشو با این وضعیت. بعد اگه دیدی ه ...

قبلا این کارارو انجام داده ، دوس دارم بدونه غم اون غم منم هست باهام حرف بزنه و آرومش بتونم کنم 😭😭

تازه دو روزه

خب بهش پیام بده حالشو بپرس یکم دلداریش بده

البته میزانش بستگی داره باینکه قبل از این اتفاق چقدر به هم پیام میدادین یا همو میدیدین

ببین حالش بهتر میشه با پیامای تو یا نه

اینجور موقعا ادما نیاز دارن تحویل گرفته بشن نه اینکه یکی دیگه رو تحویل بگیرن

قبلا این کارارو انجام داده ، دوس دارم بدونه غم اون غم منم هست باهام حرف بزنه و آرومش بتونم کنم 😭😭

خب همینکارو الان تو براش بکن. فکر کن تو این اتفاق میفتاد برات اون چیکار میکرد؟