2777
2789
عنوان

هزینه مدرسه غیرانتفاعی چقدرمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 40 پست
واقعا در حد ۱۸ تومن کارمیکنن؟

نه

مخصوصا الان كه تدريس، آنلاين شده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خب از هزارتایکی بازم درصدش ازدولتی کمتره دیگ همه جاخوب وبدهست حالایاکمتریابیشتر اونم بستگی ب شیوه ت ...

بله منم میخام بگم‌دقیقا ب تربیت خونواده ها مربوط میشه نه ب نوع مدارس

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماغیرانتفاهیمون دوزبانس  خب پس اگ اینطوریه نفرستینش چ فایده داره

یه دبستان غیرانتفاعی نزدیک خونه هست ازش خیلی تغریف میکنه که زیان انگلیسی نقاشی قران ورشته ورزشی دلخواه داره ولی هزینهشو نمیدونم 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
دقیقا  من خودم تا پنجم دولتی بودم.بعد غیر دولتی و نمونه کامل حسش میکردم

دقیقا من خودم دبیرستان بخاطررشتم رفتم غیرانتفاهی بعد بچهایی ک ازپایه ابتدایی همون مدرسه بودن هم درساشون عالیتربود هم فرهنگشون فرق داشت کلا یه مدلی بودن من دقتی رفتم دربرابر اونا درسا و زبانم افتضاح بود

الکی ک مردم پول نمیدن معلومه ک فرق میکنه

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
کتابایی که گفتی را من دیدم معلمای دولتی هم کارمیکنن با شاگرداشون

تازه این مدرسه خیلی خاصه مثلا.ثبت نام کلاس اولش بهمن تموم شده بود و با کلی التماس و پارتی نوشتنش.میگفتن فقط از مهدکودک خودمون ثبت نام می کنیم:/

فقط طلاق

تازه این مدرسه خیلی خاصه مثلا.ثبت نام کلاس اولش بهمن تموم شده بود و با کلی التماس و پارتی نوشتنش.میگ ...

اره بعضی جاهاراشنیدم اینجورمیگن منم اصفهانم خیلیاشون هم با پارتی برمیدارن الکی میگن با ازمون قبول شدن کی میفهمه هیات امنایی ها هم اینجوره

یا رب العالمین
دقیقا من خودم دبیرستان بخاطررشتم رفتم غیرانتفاهی بعد بچهایی ک ازپایه ابتدایی همون مدرسه بودن هم درسا ...

ارع 

بعد برا ما دو تا ورزش گذاشتن هر کی به دلخواه 

باعث شد من کاراتمو ادامه بدم و علاقه بهش پیدا کنم😍

یا از لحاظ درسی چون 12 نفر بودیم هر روز با هممون کار میکرد ولی دولتی که بودم 40 تا بودیم هر روز از 5 نفر 

یه دبستان غیرانتفاعی نزدیک خونه هست ازش خیلی تغریف میکنه که زیان انگلیسی نقاشی قران ورشته ورزشی دلخو ...

بنظدم ارزش داره بفرس

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
بنظدم ارزش داره بفرس

اره شوهرمم میگه بروثبت نامش کن 🌹🌹بهترهست حداقل بچه مون بهتراموزش میبینه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍