2821
2789
منم زدم هاله داره اما میترسم کاذب باشع😭😭

چه نوع بی بی چکی زدی؟ من قطره چکونی مدیکور زدم برخلاف خیلی ها که میگن مثبت کاذب داره اما واسه من دقیق بوده تا حالا توام مدیکور بخر بزن انشالا بارداری باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی و خوشی نی نیتو ...

سلااااام حورااا جوون اره امروز رفتم آزمایش دادم باردارم 

من نوزده هفتم تازه تموم شده چن روز پیش رفتم دکتر صدای قلبشو گذاشت گفت هنوز که حرکاتشو حس نمیکنی گفتم ...

وا کی گفته من از۱۸هفته تکون های نی نی رو حس میکنم...اما معمولا تا ۲۲هفته همه باید حس کنن....

به خانمایی ک باردارن تبریک میگم انشالا ک بچه هاتون با سلامتی کامل ب دنیا بیانو بغل بگیرید تو روخدا برای منم دعا کنید خستم از دعایی ک شنیده نمیشه از انتظار یه بار سقط داشتم یه بار بارداری پوچ و یه بارم دوتا بی بی مثبت شد ولی پریود شدم.دعا کنید امسال خدا منم لایق مادر شدن بدونه

مبارکه  عزیزم واسه حاجت دلم دعا کن

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز