2777
2789
جدی . نه این یه بو بدی میداد مثل بو گندیده .  نمی دونم

شاید فاسد بوده یا اصل نبوده عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکالی نداری با روغن زیتون قاطیش کنم؟؟

اخه خرگوشک اصلا روغن نیست عزیزم مثل آبه فقط رنگش سیاهه 

فک نکنم ترکیبش با چیزی درست باشع، برای ابرو میخاشتین یا مژه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
جفتش پس میگین ترکیب نکنم

ن عزیزم، واس مژه کرچک معجزه میکنه برگشت هم نداره ولی واس ابرو من از هیچی نتیجه نگرفتم در نهایت فیبروز کردم

[QUOTE=184362444]ن عزیزم، واس مژه کرچک معجزه میکنه برگشت هم نداره ولی واس ابرو من از هیچی نتیجه نگرفتم در نهایت فیبرو ...[/QUO

بلکه منم شنیدم کرچک خوبه

شما از خرگوشک استفاده کردین؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
[QUOTE=184362444]ن عزیزم، واس مژه کرچک معجزه میکنه برگشت هم نداره ولی واس ابرو من از هیچی نتیجه نگرف ...

خرگوشک تا زمانی ک میزدم خوب بود احساس میکنم اصلن مژه درنیومده بود فقط چون خود محلول رنگش سیاهه ب مژه هام رنگ میداد فکر میکردم پر پشت شده از روزی ک نزدم شد مثل قبل

خرگوشک تا زمانی ک میزدم خوب بود احساس میکنم اصلن مژه درنیومده بود فقط چون خود محلول رنگش سیاهه ب مژه ...

اها شما ب مژه میزدی فقط

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
چند وقت استفاده کنم عزیزم؟

من نزدیک چهار ماه همیشه روزی دو سه بار میزدم خوب بود بعدش دیگ استفاده نکردم و بعد دیگ از بس از مداد ابرو و ریمل ابرو استفاده کردم دوباره ابروهام خالی شده

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP