2777
2789
عنوان

زلزله🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 93 پست
اره جلو پنجره نشسته بودم نی نی سایت گردی مردمو زنده شدم ع ترس

اره بخوا خریکم امرم له ترسا 

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یا خداااا کجاااا زلزله شده

غرب کشور

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

کردستان

عزیزم امیدوارم سالم باشید

اما خب از اول میگفتی، مردم خانواده و اقوامشون توی شهرای مختلف هستن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم سکته رو میزنم ولی خداییش هیجان دارع😐

یه بار ساعت 5 صبح زلزله اومد منم گیج خواب سرم تو بالش فرو کرده بودم داد میزدم میگفتم خدایا تو رو خدا نگهش دار😂😂

Medical Student 👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️🔬❤️
بانه شدتش بحدی بود که حتی ظرفای تو کابینت هم تکون میخورد و همینطور زمانشم هم زیاد بود نسبتا  خ ...

وااای اینجا هم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مث اینکه سوتفاهم بودش😅 آره منم تهرانم تعجب کردم😬

😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم امیدوارم سالم باشید اما خب از اول میگفتی، مردم خانواده و اقوامشون توی شهرای مختلف هستن

والا همه بیرونیم نشد زودتر تایپ کنم🌺

من ارومیه هستم پ چرا حس نکردم

سردشت،بوکان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز