2777
2789
عنوان

کیک برای ۱۳ نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم تولدبرابچه است چرابچه هاکم بخورن بزرگازیادهمیشه ظلم میشه به بچه هامن خودم ازاون بچه هایی بود ...

چیکار کنیم دیگه اینجوریاس

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
اگه کم میخورین خوبه ولی اگه خوش خوراکین کمه

برای هر کی به اندازه ی یه کیک خامه ای

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
جالبه شمابچه هارم حساب نکردین 😂😂😂😂😂😂😂😂

دوتا بچه حساب نشدن دوتا ۵ ساله ها حساب شدن

نه من دوکیلو و نیم برا ۲۸ نفر گرفتم

کم کم باید بخورن دیگه ن ما تولدمون اینجوریه مثلا زنا میان من برا تولد پسرم سه کیلو سفارش دادم 10 نفر بودن هم برا خودمون موند هم دادیم بردن برا شوهراشونو و اونایی ک خونه مونده بودن مهمونا 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
تم بچه رئیس😂

اون مال یک سالگیش بود

فقط حواست باشه که قنادیه قیمت جعبه و تخته زیرشو روی وزن کیک حساب نکنه که کم بیاد،،من تازگی کیک گرفتم فقط 200 300 گرم پول جعبه و تخته زیرشو به قیمت کیک حساب کرده بود نمیدونم چجوری این پولا از گلوشون پایین میره

ببین اگه زیاد میخورین 4 ولی اگه ن کم کم میخواید بدین همون 3 کیلو من برا تولذ پسرم سه کیلو دادم بد مهمونا با خودمون ده نفر بود فقط زن بودیم بد هم برا خودمون موند هم برا مامانم اینا زیاد دادم هم دادم مهمونا به همسراشونم بردن اونایی ک خونه مونده بودن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اون مال یک سالگیش بود

عه☹

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
نه من دوکیلو و نیم برا ۲۸ نفر گرفتم

پس یعنی یک کیلو و ۷۰۰ گرم کافیه