2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کردم مال خودم نمیگه  اینقد حرص خوردم سونوگرافه هیچیییی نگفت دکترمم گفت فعلا نمیشه گفت🤦 ...

دکتر من بهترین سونو گرافی هست شیراز هست همه پزشکان قبولش دارن واگه مشکلی باشه میفرستن سونو پیش ایشون تا نظرش بدونن اما هیچ وقت 12 هفته نمیگه 

میدونید چرا نمیگن!چون بالاخره ممکنه ۱بار اشتباه بشه..اونا ک خدا نیستند..

سونوگرافی که میرفتم خیلی معروفه تو تهران و مخصوصا منطقه ما..

انگار به ی زن احتمال پسر داده بود توی ۱۳هفته،اینا هم ذوق کردن ..انگار شوهر زنه هم پسر میخواسته دیگه زنه دیده پسره رفته نشسته خونه تا زایمانش..نه دکتر میرفت واسه چکاپ نه ازمایشاشو انجام میداده هیچی..دیگ تا زایمانش سونو نرفته زنه‌‌..وقتی زایمان کرده دیدن دختره..اومدن سر دکتر دعوا و شکایت و فلان که بما گفتید پسره و ما اماده شده بودیم سونورو بهم ریخته بودن درارو شکونده بودن..دکترهم گفته که من گفتم احتمال..دیگ از اون موقع نمیگه به هیچی این سونوگرافی ما

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
فنچول داشت انگشتشو میخورد😍😁

زیاد زاویش مثل عکس اسی خوب نیست..واضح نیست ولی انگار دختره ..ولی بازم مشخص نیست اونجوری لولهاش

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
متخصص زنان چطور  زیر نظر کی هستید؟ روانفر چطوره ببخشید من زیاد نمیشناسم

من زیر نظر خود وفایی هستم سر دخترم زیر نظر خودشون بودم اما ماه های آخر رفتم زیر نظر دکتر فاطمه کاووسی چون سر زایمان طبیعی خودش میاد وواقعا راضی بودم اما دکتر وفایی خودش واسه زایمان نیست وفقط بیمارستاند ام ار آی زایمان میکنه