همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه اون برا فروشه اجرت و ... میاد روش...میشه بالای ده
سنی الان ی انگشتر ۸ گرمی رو بخای بفروشی
بالای ده تومن میشه ؟!
اجرت کارش بالاس
تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
چي شده بود پوستت؟ من پوستم مدتي بد شده دونه ميزنه و خارش داره
پوستم خشک میشد و زخم انگشت های پام مخصوصا و کلا پوست بدنم میخارید بعدها فهمیدم بخاطر تیرویید ایمنی بدنم اومده بود پایین اینجوری شده بودم ولی هیچ دکتری نفهمید
جواب اون کامنت خانم رو دادی گفتی جلب توجه اس به این میگم پشت سر بیخیال ادامه ندیم ...
واقعا حوصله ی ادامه دادن هم ندارم ولی وقتی خودت حضور داری میتونی اون پست رو بخونی دیگه نمیشه غیبت میشه نظر حالا نظرم باب میلت بود یا نه مشکل من نیست منم مثل تو رکم.فقط خواستم بدونی هر حرفی رو فقط بخاطر اینکه رکی نباید بزنی وگرنه آدمی نیستم بخوام کسی رو از خودم ناراحت کنم ناراحت شدی حلال کن🙏
لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔