2777
2789
عنوان

عکس عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 31922 بازدید | 1129 پست
وقتی تو این تاپیک هستی چطور پشت سرت حرف زدم؟میشه بگی؟

جواب اون کامنت خانم رو دادی گفتی جلب توجه اس به این میگم پشت سر 

بیخیال 

ادامه ندیم 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه اون برا فروشه اجرت و ... میاد روش...میشه بالای ده

سنی الان ی انگشتر ۸ گرمی رو بخای بفروشی 

بالای ده تومن میشه ؟!

اجرت کارش بالاس 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
چي شده بود پوستت؟ من پوستم مدتي بد شده دونه ميزنه و خارش داره 

پوستم خشک میشد و زخم انگشت های پام مخصوصا و کلا پوست بدنم میخارید بعدها فهمیدم بخاطر تیرویید ایمنی بدنم اومده بود پایین اینجوری شده بودم ولی هیچ دکتری نفهمید

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

هر کسی نظری داره نظر منم این بود

نظرت اصلا قشنگ نیس و راجع بهم خیلی خیلی قضاوت کردی تورو به خدا سپردمت 

قضاوت و پشت سر حرف زدن کار قشنگی نیس 

خودتو بذار جای من چه حالی داری؟

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

بجه ها من خیلی میکاپ میکنم و کانسیلر دارم رو صورتم 

چون ابروهام خوب درست نکردن فیبروز خوبی ندارم واسه همینه کرمپودر دارم 

الان عکس بدون آرایشی میذارم اگه دیدید بگو پاک کنم 

جواب اون کامنت خانم رو دادی گفتی جلب توجه اس به این میگم پشت سر  بیخیال  ادامه ندیم  ...

واقعا حوصله ی ادامه دادن هم ندارم ولی وقتی خودت حضور داری میتونی اون پست رو بخونی دیگه نمیشه غیبت میشه نظر حالا نظرم باب میلت بود یا نه مشکل من نیست منم مثل تو رکم.فقط خواستم بدونی هر حرفی رو فقط بخاطر اینکه رکی نباید بزنی وگرنه آدمی نیستم بخوام کسی رو از خودم ناراحت کنم ناراحت شدی حلال کن🙏

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔