2777
2789
عنوان

شام چی دارین😋🍗🌮🥣🥗🌯🥙🍔🍕🍳🥘🍲🥪🌭🍖🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی  5 تا؟؟

نه ۳ماهه...یه مدت ول کردم وسطش.قنو وایناهم شرو کرده بودم ولی دوباره وارد میکنم..

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
ببخشيد همون مانکن  خواستم  بگم. مقدار کالری  مصرفی  ک  بهمون نمیگ میشه بگید ...

وایسا برم قشنگ عکس بگیرم اینجوری نمیتونم توضیح بدم

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

[QUOTE=184322995]مثلا من  بخوام  ماهی  5 تا کم  کنم  ...

فک کنم هفته ای نیم کیلو میده که کم کنی

بزن روی مجله بعدش این صفحه میاد میزی وارد متابولیسم میشی

اینصفحه باز میشه مشخصات وارد میکنی پایین بهت میشه برای نیم کیلو درهفته چقدر باید بخوری..ولی این واسه کالری شماری حساب نمیشه توجه رو بخون...

اینجا هدفت رو وارد میکنی خودش میگه چقدر کالری ...وبرنامه هم حساب میکنه...میتونی اونجا که زده ۲۵درصد کم‌وزیادش کنی..اینجا سکه میاد میزنی بچه ها میگن اشتراک داره ولی منکه ندیدم بگه پولی کم میشه وفلان همون سکه هارو زدم دیگه برام ثبت شد

.

ممنونم

چه چیزایی فرستادم امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم

🥴🥴🥴🥴 خدا حفظتون کنه خسته نمیشین؟اجباریه یا اختیاری؟؟

نه اصلا خسته نمیشیم همه دوس داریم اینکارو‌ . مادر شوهرم میگه برای اینکه عروسام خسته یا اذیت نشن اینطوری باشه