2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت دوست داری جنسیتش چی باشه؟

والا من اول دوس داشتم پسرباشه بعد ایقد طول کشید ر نشد بخدا واسم هیچ فرقی نداره سالم باشه بررگترین هدسه خداست خیلی انتظار سخته

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
سلامت باشه ایشالا برا منکه از همون اول درست گفت

ممنون همچنین واسه من گفت زوده و خیلی ریزه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
والا من اول دوس داشتم پسرباشه بعد ایقد طول کشید ر نشد بخدا واسم هیچ فرقی نداره سالم باشه بررگترین هد ...

اره واقعا من دوس داشتم دختر باشه ولی وقتی گفتن پسره اصلا جنسیتش برام مهم نبود فقط سلامتش

منم کلی انتظار و دکتر و دارو تا باردار شدم توی بارداریمم همه ش لکا لینی و خونریزی داشتم ولی تا حالا خدا برام نگهش داشته ان شاالله همه ی نی نی ها سالم برن تو بغل مادرشون

تیکر تولد گل دخترمه😍
اره واقعا من دوس داشتم دختر باشه ولی وقتی گفتن پسره اصلا جنسیتش برام مهم نبود فقط سلامتش منم کلی ان ...

واقعا نمیدونم چه حسی یه از یه جا ببعد اصلا آدم یادش نمیفته جنسیت دیگه حالا ایشالا. حرکاتشو بفهمی ببین چه حالی میشی🤩

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
[QUOTE=184304394]منم 168بود ولی سنو هف هفته ک رفتم واسه قلب115[/QUOTE مبارکه استارتر پسره حسم میگه

ممنون عزیزم فدای شما

واقعا نمیدونم چه حسی یه از یه جا ببعد اصلا آدم یادش نمیفته جنسیت دیگه حالا ایشالا. حرکاتشو بفهمی ببی ...

گاهی حسش میکنم خیلی شیرینه ان شاالله همه طعم مادر شدنو بچشن

تیکر تولد گل دخترمه😍