2777
2789
عنوان

خانما بیاین شوهرم از سر کار میادش چی بپزم اولین شام ازدواجمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 199 پست

اولین غذایی ک من پختم استانبولی بود 

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ازدواج قبلیم دقیقا همه اینا که گفتی کردم به هیچی اهمیت ندادم کارم کشسد به جدایی مگه زندگی میدان ج ...

نمیدونم چرا بعضیا به خونه زندگی نرسن، به شوهر نرسن، عزیز میشن و تاج سر شوهرن

من اگه بودم یه لباس خوشگل میپوشیدم ترجیحاً پیراهن بعد میز خوشگلی میچیندم برای شام هم غذایی که دوست داره درست میکردم😊

سینگل_به_گور# :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
قیمه نثار.چلو گوشت.داوود پاشا سالاد درست کن ژله درست کن شمع روشن کن گل بزار طبیعی

داوود پاشاچیه کامل بگولطفا

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
😅😅😑😑😑😑اونو سفارش کرده پنج دیقه یه بار دیوونم کرده تو دسشویی ام باشم میاد میگه پنج دیقه گذشت بی ...

😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄شت دا

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
تو ازدواج قبلیم دقیقا همه اینا که گفتی کردم به هیچی اهمیت ندادم کارم کشسد به جدایی مگه زندگی میدان ج ...

عزیزم نگفتم اهمیت نده ،میانه رو باش ،همیشه از یه ور بوم نیفت ،اتفاقا اهمیت بده ولی توقع طرف بالا نبر که یبار به هردلیلی نتونستی انجام بدی سرزنش نشی

❤️لایکم نکن مهربون❤️