banooyekourd مدیر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 29013 عنوان خانما بیاین شوهرم از سر کار میادش چی بپزم اولین شام ازدواجمونه | مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 199 پست این چند روزه یا خونه اینو اون پاگشا بودیم یا بیرونی خوردیم الان اولین روز شوهرم بعد ازدواج رفت سر کار گفتم شب بیاد چی بپزم که خاطره شه و دیگر هیچ... 1400/01/17 | 14:48 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mikaiel عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 3928 اولین غذایی ک من پختم استانبولی بود خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 17832 اخییییبه سلامتیخوشبخت بشیدجدیدا چیا خوردید؟ در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
rahaaaam عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 760 این اولین شام زندگی مشترک ماست که استوریشم کردم 😆😆 چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده. 💍R❤A💍
banooyekourd مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 29013 من اومدم بگم ماچ یادت نره🙊🙊🙊🙊🙊 😅😅😑😑😑😑اونو سفارش کرده پنج دیقه یه بار دیوونم کرده تو دسشویی ام باشم میاد میگه پنج دیقه گذشت بیا😩 و دیگر هیچ...
گبریلا عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 3199 تو ازدواج قبلیم دقیقا همه اینا که گفتی کردم به هیچی اهمیت ندادم کارم کشسد به جدایی مگه زندگی میدان ج ... نمیدونم چرا بعضیا به خونه زندگی نرسن، به شوهر نرسن، عزیز میشن و تاج سر شوهرن
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 من اگه بودم یه لباس خوشگل میپوشیدم ترجیحاً پیراهن بعد میز خوشگلی میچیندم برای شام هم غذایی که دوست داره درست میکردم😊سینگل_به_گور# :) بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
7saba6 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 6263 قیمه نثار.چلو گوشت.داوود پاشا سالاد درست کن ژله درست کن شمع روشن کن گل بزار طبیعی داوود پاشاچیه کامل بگولطفا یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26152 😅😅😑😑😑😑اونو سفارش کرده پنج دیقه یه بار دیوونم کرده تو دسشویی ام باشم میاد میگه پنج دیقه گذشت بی ... 😳😳😳🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄شت دا لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
گبریلا عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 3199 نمیدونم چرا بعضیا به خونه زندگی نرسن، به شوهر نرسن، عزیز میشن و تاج سر شوهرن ان شاءاللهخوشبخت بشی عزیزم
حلمابانو عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 7216 تو ازدواج قبلیم دقیقا همه اینا که گفتی کردم به هیچی اهمیت ندادم کارم کشسد به جدایی مگه زندگی میدان ج ... عزیزم نگفتم اهمیت نده ،میانه رو باش ،همیشه از یه ور بوم نیفت ،اتفاقا اهمیت بده ولی توقع طرف بالا نبر که یبار به هردلیلی نتونستی انجام بدی سرزنش نشی ❤️لایکم نکن مهربون❤️
هانیه_توسلی عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1668 این اولین شام زندگی مشترک ماست که استوریشم کردم 😆😆 لعنتی این چیه؟🤔😋 وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪