آقا من شماره یه روانپزشکی روانشناسی چیزی میخوام برا درمان یه بیمار فووووق حاد 🤕🤕🤕
@نگaر 👉
لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ثواب میکنی😂😭😭😭 این زندگی واسه ما هیچی نداشت بزن راحتمون کن🤕😭 دلت سوخت یا ...
متاسفانه آدمی دل رحمی نیستم تا فردا آدامه بدی شاید نظرم درمورد نحوه کشتنت عوض شه فقط
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
اومد تگت میکنم تو تا مارو تو گور نکنی بیخیال نمیشی نه🤔☹️😭😂😂😂
نچ بیخیال نمیشم
البته اول تورو میکشم
لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن