2789
ما فقط برای لج . ولی جدی مشکل بد یه ب شوهرت برس ب خودت برس شاید درست شد زیاد بهش گیر نده

من عاشقشم اونم عاشقم بود ولی نمیدونم چرا اینطور شده بخاطر همین بد جور دارم عذاب میکشم دق میکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دقیقا اخ گفتی روز شبم شده گریه

من با مجردا کار ندارم ولی آقایون متاهل یا اونایی ک بدونم متعهدن و دوست دختر دارن باهاشون بیرون باشم ببینم چشاشون هرز میره رو کسی زل میزنم ب صورتشون روشون رو ک برگردوندن چش تو چش میشیم و ی جوری نگاه میکنم یعنی فهمیدم کجا رو نگاه میکنی . تا الآن ک با هر کی این کار رو کردم حداقل جلو من آدم شد سرش رو انداخت پایین و دیگه سعی میکردن باهام چشم تو چشم نشن 😬😂😂😂 ی بارم ب یکی از پسرای فامیل ک دوست دختر داشت ، داشت تو عروسی ی دختر رو نگاه میکرد همین جوری زل زدم بهش روش رو ک برگردوند گفتم چشات رو بنداز پایین حواسم بهت هست 😬😂😂😂

شدیدا رو این نگاه کردنا حساسم و متاسفانه نمیتونم خودمو کنترل کنم . 

اره خواهر منم اینجور شدم این روزا

میفهممت دیگه زیاد جایی نرو

به من میگ موقع بیرون رفتن اینقدر ارایش نکن منم میگم تا تو به خاهرو زن کسی نگاه نکنی کسی به زنو خاهرت نگاه نمیکنه چندبارم دعوای بد کردم باهاش الان لااقل با خودم یه ذررره بهتر شده 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
اتفاقا چند روز پیش با همسایمون دعوا کردم لباساش بدجوری هست بعد ما داریم خونمون رو میسازسم همش میاد پ ...

چه بد مراقب باش چقدر زنها خونه خراب کن شدن نمیدونم چرا مکانیزم مغزشون رفته سمت بی بندوباری.. 

مرتب رفت وآمد کن سرزده برو بیا

ما هم خونه می‌ساختیم زنه همسایمون چندبار اومده به شوهرم یه چیزی می‌گفته اینم محلش نزاشته به منم میگفت اون موقع اصلا تو این فازا نبودم و برام مهم نبود ولی الان تاپیکهای خیانت و میبینم خیلی حساس شدم اصلا غیرقابل باوره این حجم از هرزگی و وقاحت بعضی آدمها

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باهاش دعوا کردم میگه به تو چه شوهرشم طرفشو گرفته خواست منو بزنه خونه روبرومون هست ازشون نمیگذرم

مگه نمیگی اومده پیش شوهر تو؟ 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
مگه نمیگی اومده پیش شوهر تو؟ 

اره شوهرش رفته بود کار کنه یه جایی یه ماه اونجا بود کم هست تو خونه بچه هم ندارن ۳ تا خونه روبرومون زناشون باهم دوستن شوهرم داشت کار میکرد سیمان درست میکرد برا خونمون من پشت خونه ک میرفتم اون میومد مینشست پیش شوهرم تا من میومد میرفت تا اینکه شوهرم بهم گفت منم باهاش دعوا کردم بعد میگه من هر کاری میکنم شوهرم راضی هست شوهرشم الان ک اومده باهامون سر زنش دعوا کرد قبلش پدرم مریض بود دوهفته رفتم پیش مادرم وقتی اومدم شوهرم گفت وقتی تو خونه کار میکردم همش با دوستاش میومدن پیشم میخندیدن و حرف میزدن 

میفهممت دیگه زیاد جایی نرو به من میگ موقع بیرون رفتن اینقدر ارایش نکن منم میگم تا تو به خاهرو زن کس ...

منم همینو بهش میگم ولی بازار رفتن با مرد اشتباه تو این روزها اما چیکار کنیم تا کی باید نریم باهاشون بیرون خودمون رو عذاب بدیم من میخوام کم کم رو دلم پا بذارم خودمو عوض کنم 

اره شوهرش رفته بود کار کنه یه جایی یه ماه اونجا بود کم هست تو خونه بچه هم ندارن ۳ تا خونه روبرومون ز ...

برو به زنه بگو اگه شوهرت از کارات راضیه بگرد تورتو یه جا دیگ پهن کن خونه من جای کثافت کاری نیس

شوهر من نه داداشته نه بابات نه هیشکارت که یه سره اینجایی

در ضمن باید شوهرت حواسش باشه بهش رو نده دوبار بگه خانوم پاشو برو از ینحاذدیگ طرف نمیاد نکه شوهرت هیچی نگه بهش

حساس نباشم زود گریه نکنمبهش کمی لی محل باشم ب خودم برسم تا اونم به خودش بیاد نظرتون چیه دخترا

بیرون قشنگ به خودت برس جایی رو نگاه کرد بگو اگه دیدنیه به منم بگو

گریه نکن 

بیرون بهش نچسب محلش نده