2777
2789
عنوان

دوست داشتم شوهرم بگه...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 101 پست

هیچ ایرادی نداره عزیزم، منم واسه این بچم چون هر اسمی می‌گفتم شوهرم میگفت ن، آخر بهش گفتم هر اسمی خودت دوس داری انتخاب کن، اصلا هم ناراحتی نداره مهم اینه ک اون اسم قشنگ باشه چ فرقی میکنه ک تو انتخاب کرده باشی یا شوهرت

منم به همسرم گفتم پسر شد تو انتخاب کن دختر شد من میذارم 

منم فکر میکردم دختر میشه

پسر شد و همسرم گفت هرچی خودت میخوای بذار ولی من تصمیم گرفتم اسمی همسرم دوست داره بذارم روی حرفم بمونم 

کسی این حق رو از شما نگرفته ک ناراحتی خودت همچین شرطی گذاشتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب از اول شرط نمیزاشتی

واقعا واسه اسم دختر نظری نداشتم از اول واسه همین شرط کردم الانشم نظر خاصی ندارم(اسم خاصی مدنظرم نیس)ولی میگم کاش شوهرم میگف تو انتخاب کن هرچند که با اینکه شرط کرده بودیم باز گف چند تا اسم هم تو بگو

اقاااااا🤣منم شرط کرده بودم پسربشه شوهرم انتخاب کنه دختربشه من میگم.که پسرشداسمی که اون خواست انتخاب شد😑😂حالاتواسم دخترمدنظرت نبودولی من براپسرهم اسم توذهنم داشتم یمدت به اون اسم حس نداشتم ولی عادی شدقول داده بودم دیگه شوهرمم رواسمی که میخواست عین من ازبچگی دوس داشت پسردارشدبذاره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
واقعا واسه اسم دختر نظری نداشتم از اول واسه همین شرط کردم الانشم نظر خاصی ندارم(اسم خاصی مدنظرم نیس) ...

خب گفته دیگه.. الکی بهانه نگیر

بعد بگرد چندتا اسم پیدا کن باب میلت.. بهش پیشنهاد بده

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خخخخخ حساسیت بارداری هس خواهر میشینم این فکرارو گاهی میکنم با خودم دلم میگیره الکی

بیخیال فدات بشم

باورکن بعد دنیا اومدن دیگه مهم نیست اسمشو کی گذاشته سریع همه عادت میکنن بهش

ایشالا نی نی بعدی پسر بشه انتقام_سخت😂#  

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
کسی نگفته اسم حق مادره😕ولی خب حق انتخاب داره به اندازه پدر ازاول شرط بستین دیگه

استارتر اینجا حرفای بی سروته زیاد میگن..بدون اینکه فکر کنن.در اصل انتخاب اسم باید گفت حق پدر و مادره..نه که فقط حق پدر یا فقط حق مادر..این دونفر انسان با مشورت هم و بدون لجبازی باید اسم خوب انتخاب کنن برای بچه.همین.من خودم اسم پسر اولم رو شوهرم انتخاب کرد.دومی دختر شد و شوهرم یه اسمی گفت من گفتم نه منم یه اسمی گفتم اون گفت نه و سر یه اسمی که بیشتر هم نظر من بود به توافق رسیدیم وتا دوسال از دستش ناراحت بودم که چرا نذاشت اون اسمی رو که من میگفتم برای دخترم بزاریم...بعد دوسال به دلایل شوهرم رسیدیم که چرا میگفت اون اسم مناسب نیست و برام ثابت شد حق با اکن بوده و همش ازش تشکر میکردم که خوب شد قبول نکرده بودی وجالبه بعد از اون ناراحت بودم از اینکه چرا با اسم پیشنهادی شوهرم موافقت نکردم و یه مدت هم سر این قضیه از دست خودم ناراحت بودم😄😄..یعنی بهم یه جورایی ثابت شد که شوهرم سلیقش خیلی خوبه..و هی او سایت نظرسجنی میکردم و ناراحت بودم و هی اسما رو میگفتم و میپرسیدم خانوما کدوم اسم بهتره و کاش اسم دخترم رو اونی که شوهرم گفته بود میذاشتم به این دلایل و...و یه مدت هم طول کشید تا اسم دخترم رو که خودم در انتخابش نقش زیادی داشتم بپذیرم.و بعد نوبت بچه بعدی شد و اینم پسر و با اینکه اسمش با اولی و دومی ست نیست بی بروبرگرد اسم پیشنهادی شوهرم رو پذیرفتم چون دیدم واقعا جزو زیباترین اسمهاست و حتی نظر افراد سایت هم برام زیاد مهم نبود و...ببین گلم با لجبازی و غصه و گلایه چیزی در زندگی به خوشی پیش نمیره..همیشه با محبت و صحبت باهم بشینین مشورت کنین.انشالله اسم بچه بعدی رم شما انتخاب کن..از الان فکر کن رو اسمای مورد علاقت..

بیخیال فدات بشم باورکن بعد دنیا اومدن دیگه مهم نیست اسمشو کی گذاشته سریع همه عادت میکنن بهش ایشالا ...

خخخخ ان شالله البته اینم بگم اسم انتخابیش رو دوسدارما ولی می‌دونی یه مسائلی پیش اومده بود مامانش هی میگف اوایل فلان اسم بذارید بهمان گفتیم نه شوهرم از اون طرف گف اسم دخترمون رو من خودم میذارم اونم ساکت شد دیگه هرچند دلم خنک شدو راحت شدم ولی دوست نداشتم بدونن همسرم می‌ذاره میگفتم بذا فک کنن باهم گذاشتیم هرچند منم موافق اسم انتخابیش بودم