2777
2789
عزیزم توجه کنید ، من نگفتم همشون پولدار باشن ، گفتم چرا قشر سیاه پوست باید سطح پائین باشن که شما مثا ...

ادامه اين بحث مثل اينه كه بخواي اثبات كني اول مرغ بوده يا تخم مرغ براي همين با اجازتون ادامه نميدم اما دركل من خيلي جاهاي دنيا زندگي كردم امريكا كشور بينظيريه بهت فرصت ميده تا رشد كني ديگه به تلاش خودت ربط داره بخواي ميتواني نخواي بدبخت ميموني روزتون خوش 

ادامه اين بحث مثل اينه كه بخواي اثبات كني اول مرغ بوده يا تخم مرغ براي همين با اجازتون ادامه نميدم ا ...

بله بهتره که ادامه ندیم ، البته اگر نژادتون سفید باشه که تلاشاتون بیشتر جواب میده😉 شوخی#  

البته از اولم من با شما بحثی نداشتم ، ولی از پست اولتون  متوجه شدم که اشتباه برداشت کردید برای همین ادامه دادم

حالا یه خاطره براتون تعریف کنم 

چند سال پیش تو آمریکا یه دانش آموز به خاطر نمره معلمشو با اسلحه کشت😑!!!!

دقیقا چند وقت بعدش استادمون تو کلاس میگفت خیلی خوبه که تو آمریکا حمل اسلحه مجازه و حسابی ازش تعریف میکرد 

و میگفت تو ایرانم باید مجاز بشه 😂😂😂ما هم بهش گفتیم بده که اینجوری راحت آدم میکشن 

استادمونم گفت مگه در سال چند نفر میکشن ، نهایت سه تا😑

حیف که استادم بود و احترامش واجب  وگرنه بهش میگفتم حالا بر فرض محال که سه تا هم باشه ، اگه اون سه نفر شما همسرتون و فرزند دلبندتون باشه چی

تازه میخواستم بگم استاد اگه حمل اسلحه آزاد بشه  اگه بهم ۲۰ ندی  اونوقت بهت میگم😂😂😂

من نمیگم آمریکا کشور بدیه 

این مثال رو زدم چون میبینم بعضیا دفاع الکی دارن ، و این که آمریکا ادعای زیادی داره اما ادعاش با عملش فرق داره

روز خوش ، موفق باشید❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من کشتار سیاه پوستا رو گفتم نگفتم هر سیاه پوستی که میمیره! و این که این یک نمونشه ، موارد زیادی هست ...

حرف شما مثله اینه که طبق امار بگن فنلاند شاد ترین کشور دنیاست

بعد شما بگی تو فنلاند ادم افسرده هم هست پس کلا دروغ میگن

اینجوری نمیشه عزیزم

به علاوه سیاه پوست همون رنگین پوست یا افریقایی امریکایی اینا همه ش یکین

من ندیدم جایی اوباما بخواد هویت خودشو انکار کنه

فقر و سطح پایین زندگی همه جا دنیا هست 

حالا چون تو یه کشور درصد کمی فقیرن نمبشه گفت پس کلا بده

شما فقط موارد منفی رو میبینی و اونو به کل جامعه تعمیم میدی

دیگه اونا خدا نییستن مدینه فاضله و بهشت درست کنن همین که اکثریت تو رفاهن یعنی خوبن

حرف شما مثله اینه که طبق امار بگن فنلاند شاد ترین کشور دنیاست بعد شما بگی تو فنلاند ادم افسرده هم ه ...

عزیزم من میگم چرا  یک سری افراد به خاطر نژادشون باید از زندگی ساقط بشن؟ یعنی اصلا نمیذارن زنده بمونه که بخواد به رفاه و شادی برسه ، بعد  میگن ما آزادی بیان داریم

چرا باید به خاطر نژادشون تحقیرشن؟ در حالی که مدعی آزادیه بیان هستن 

من هم در مورد فقر هم چیزی نگفتم از کجا آوردید🤔

قضیه ی ادعای رنگین پوستی اوباما رو هم من دیدم ، اصلا یادم نمیاد که خودش میگفت یا اطرافیانش،  اما در هر صورت رنگین پوست معرفی شد 

من گفتم ادعاشو دارن ولی از این طرف آزار و اذیتشون میکنن

من هم نمیگم کشور بدیه یا رفاه ندارن ، ولی میگم ادعای آزادی

بیانشون گوش دنیا رو کر کرده ، در صورتی که خلافش ثابت شده

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
حرف شما مثله اینه که طبق امار بگن فنلاند شاد ترین کشور دنیاست بعد شما بگی تو فنلاند ادم افسرده هم ه ...

حتي سياهپوستا فرصتاي بيشتري براي ورود به دانشكاه وشغلهاي تخصصي دارن اما اغلب نه درس ميخوانن نه علاقمندن 

حتي سياهپوستا فرصتاي بيشتري براي ورود به دانشكاه وشغلهاي تخصصي دارن اما اغلب نه درس ميخوانن نه علاقم ...

ببخشید میپرسم چرا یه نژاد خاص باید اینجوری بشه؟ 

خدا که به همه ی آدما فارغ از نژاد و رنگ پوست و... عقل داده

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
عزیزم من میگم چرا  یک سری افراد به خاطر نژادشون باید از زندگی ساقط بشن؟ یعنی اصلا نمیذارن زنده ...

اخه به نظر من نژاد خاصی کنار گذاشته نشده

چجوری میشه کنار برن وقتی خیلی از سیاست مدار ها خواننده ها و بازیگرها و افراد ثروتمند سیاه پوستن

یه جایی نوشته بود در نیویورک همزمان 800 زبان مختلف صحبت میشه

اگه نژاد پرست بودن این همه ادم رو از کشورهای مختلف قبول نمیکردن

من اطرافیانم که مهاجرت کردن پیش اومده از نژاد پرستی با مهاجرا تو کشورهای اروپایی صحبت کنن ولی تو امریکا و کانادا نه

اخه به نظر من نژاد خاصی کنار گذاشته نشده چجوری میشه کنار برن وقتی خیلی از سیاست مدار ها خواننده ها ...

آخه ایشون اینجوری گفتن ، سوال شد برام ، بله اونکه دیدیم ولی خب چون یه سریاشون رو کشتن گفتم 

نژاد پرستی آمریکا ثابت شدست نیاز به بحث نداره

(البته همه جای دنیا نژاد پرستی هست و بعضیا خودشون رو برتر میدونن اما این که از زندگی ساقطشون کنن خیلی بده بعدشم ادعای آزادی بیان داشته باشن)

اصلا آمریکایی های اصیل سرخ پوستا بودن که توسط همینا که در اصل اروپایی هستن(آمریکایی های الان)  کشته شدن ، طبیعیه که الانم از سیاه پوستا بدشون بیاد

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ببخشید میپرسم چرا یه نژاد خاص باید اینجوری بشه؟  خدا که به همه ی آدما فارغ از نژاد و رنگ پوست ...

به همون دليل كه الان شرق اسيا مخصوصا كره اي ها در جهان حرف اول رو در هوش و استعداد ميزنن اولين رنكينگ اي كيو در جهان متعلق به اوناست اغلب دانشجوهاي رده اول دانشگاههاي برتر دنيا مال شرق اسيان اغلب در امريكا بهترين سمتها رو دارن ديگه اينو بايد از ژنتيك بپرسي چرا عده اي باهوشترن 

اخه به نظر من نژاد خاصی کنار گذاشته نشده چجوری میشه کنار برن وقتی خیلی از سیاست مدار ها خواننده ها ...

نميگم اصلا نژادپرستي وجود نداره اما جرمه وكسي نميتوانه به بقيه توهين كنه يا به خاطر نژاد بهشون كار يا فرصت شغلي برابر نده نژادپرستي به اون معني كه بعضي از دوستان تو ايران فكر ميكنن اصلا وجود نداره مثلا برخوردايي مثل برخورد با دوستان افغان توي ايران رو اينجا كسي نميبينه حتي سياه پوستان 

چرا الکی از خودت حرف درمیاری 😑😑😑

از خودم در میارم؟؟؟

میشه بپرسم شما از کجا میدونی 

از یکی شنیدم برای قانون حجاب ولی خودم متن اون سخنران رو دیدم

برای شرابم نظر ندادم و باید بگم تو همه ادیان الهی حجاب بوده نه چادر 

ولی بوده شما کشیش های مسیحی رو ببین خانم هاشون حجاب دارن

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
به همون دليل كه الان شرق اسيا مخصوصا كره اي ها در جهان حرف اول رو در هوش و استعداد ميزنن اولين رنكين ...

ایرانیا هم خیلی باهوش هستن اما  به جایی نمیرسن چون همه چیزشون تحریم شده ، تو همون آمریکایی که مثالشو زدید تو بهترین مشاغلشون ایرانیا سرکار هستن ، اما بازم کشور ایران رو تحت فشار دارن بنابراین ایران نمیتونه پیشرفت زیادی داشته باشه چون موانع زیادی داره(کلی گفتم نمیخوام بحثی در این مورد پیش بیاد) .شما ببینید آمریکا همین کره ی جنوبی رو حمایت شدید میکنه ، حتی از تو فیلماشونم مشخصه ، هیچ مانعی ندارن ، مثلا افغانستانیا هم مردمش باهوش و فوق العااااده پرتلاش هستن ژنشون هم به کره ای ها نزدیکه ولی چرا پیشرفت نمیکنن؟چون کشورشون درگیر جنگ و ... هست ، مطمئن باشید اونقدری که آمریکا مانعی برای کره نداره و حمایتشون میکنه ، سیاه پوستا رو مورد حمایت قرار نداده ، حتی همون اوباما هم تو یه سخنرانیش در مورد آزار به سیاه پوستا حرف میزند البته کار خاصی براشون نکرد فقط گفت مورد اذیت قرار میگیرن ، عزیزم این چیزی نیست که من بگم باور کنید همه ی دنیا میدونن سیاه پوستا مورد اذیت قرار میگیرن 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ایرانیا هم خیلی باهوش هستن اما  به جایی نمیرسن چون همه چیزشون تحریم شده ، تو همون آمریکایی که م ...

ايرانيا كاملا متوسطن يه نگاه به رنكينگ جهاني بكن ما وسطهاي جدوليم توي امريكا بهترين مشاغل دست كره اي ها وهنديهاست به ازاي هر ايراني موفق ده ها هندي موفق هست در سياست الان كاملا هريس هنديه در تجارت ريس گوگل هنديه و،،،،، ده ها برنده جايزه نوبل هندي هستن اغلب دكتر متخصصن و سمتهاي بالاي شغلي دارن اين افسانه ايراني باهوش متاسفانه درحد همون افسانه است ايرانيا افراد باهوشم دارن اما به طور متوسط نسبت به ساير ملتها باهوش يا باهوشترين نيستن شما خارج از گود اوضاع رو ميبينن مسلما نميتوانيد بگيد همه ميدونن در امريكا چه خبره ،نه كسي كه در يه جامعه زندگي نكرده چيزي درموردش نميدونه فقط از بقيه شنيده 

ايرانيا كاملا متوسطن يه نگاه به رنكينگ جهاني بكن ما وسطهاي جدوليم توي امريكا بهترين مشاغل دست كره اي ...

ببخشید من کجا گفتم نسبت به ملتهای دیگه

باهوش ترن؟؟؟؟؟ من حتی افغانستان رو هم مثال زدم 

گفتم نمیخوام بحث کنم در موردش فقط مثال زدم ،و گفتم که اجازه ی بالا اومدنشون رو نمیدن وگرنه امثال دکتر سمیعی و مریم میرزا خانی کم نیست که ایرانی هستن 

واز همه مهم تر همونطور که من خارج از گود هستم شما هم خارج از گود هستید ، پس نمیتونید شرایطش رو کامل درک کنید ، وقتی سیاه پوستا مورد آزار قرار میگیرن ما نمیتونیم بگیم نه الکی میگن و مثال هایی از این قبیل

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ببخشید من کجا گفتم نسبت به ملتهای دیگه  باهوش ترن؟؟؟؟؟ من حتی افغانستان رو هم مثال زدم  ...

شما خيلي خارج از گودتر از مني كه دارم زندگي و قوانين حاكم رو شخصا ميبينم يه چيز شنيدين وگرنه كوچكترين تجربه اي نداري من هم محل كارم با افراد متفاوت برخورد دارم هم همكلاسياي بچه ام از نژاداي مختلفن به هرحال بهتره بحث نكنيم فرقي نداره شما فقط اخبارو شنيدين تا تجربه نكني متوجه نميشيذ خدانگهدارتون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز