2777
2789
اع.....۸ سال اقتصاد مقاومتی همراه با حسن کلید ساز

مگه قبلا کلید ساز بوده؟🤣🤣

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایع شده الان قط میشی😂

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سعید محمد جوان و خوشتیپ و کاربلد

خوشتیپ که نیست خدایی

ولی مگه میخواد بره  با تیپش تحریما رو لغو کنع

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
قسم نخور حقوقتون زیاد نشد مگه

ن بابا چ زیادی..... پدر مادرم هر دو مریض... خودمم مریض... دو تا خواهر کوچیک و یه داداش کوچیک دارم..... خدا روشکر خدایا به دل نگیری ناشکر نیستم... خدایا شکرت... همین ک زنده هستیم و کنار پدر مادر شکرش 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
مگه قبلا کلید ساز بوده؟🤣🤣

نه گویا یه کلید پیدا کرده هی ور میره بلکه یه دری رو باز کنه....همه درا رو خراب کرده هیچ کدوم هم باز نشده ...انگار یکی دیگه ریموت داره حالا ببینیم بالاخره باز میشه یا باید با لگد بازش کنیم....🤣🤣🤣

😞😞😞😞😞منم بخدا.. خودم شاغل پدر شاغل مادر شاغل... موندیم باز 

زنده باشین 

شرایط همه سخته واقعا

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
زنده باشین  شرایط همه سخته واقعا

مرسی گلم... به ولی بازم خداروشکر 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید